Konyha 2021. március 16.

Ezzel a konyhai mindenes kütyüvel gyerekjátékká válik a főzés

Balázs Konyha 2021. március 16.
Az Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer 11 okos programmal rendelkezik és mindent tud a gőzöléstől a szuvidáláson át a forrólevegős sütésig.

Normális esetben, ha gőzölni akarunk, vagy szuvidálni, neadjisten zöldségeket szárítani, akkor ezek mindegyikéhez szükségünk lenne egy különálló konyhai kütyüre, aminek a következménye az lesz, ha csak nem valami óriási hodályban rendezzük be a konyhánkat, hogy moccanni sem fogunk tudni a főzőhelységben a készülékektől. Az Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer megoldást jelent erre a problémára, hiszen mindezeket hozza csuklóból.

No de ezt mégis hogy csinálja? Úgy, hogy a készüléknek két fedele van, az egyik a forrólevegős sütés, sütés, roston sütés, valamint a szárítás funkciókért felel, a másik pedig egy kuktafedél, amivel szuvidálni tudunk, vagy lassúfőzési folyamatokba bonyolódhatunk, esetleg idő hiányában a kuktafunkcióból adódó rohamfőzést gyakorolhatjuk.

A használata pofonegyszerű, minden funkciót egyértelműen feltüntettek rajta és ha mindez nem lenne elég, természetesen az így készített ételek igen egészségesek is. Két méretben is kapható, ami ideálissá teszi arra, hogy a kisebb háztartásokban és a nagyobb családi konyhákban is remekül helytálljon.

Instant Pot Air Fryer Duo Crisp multifunkciós sütő

Ára: Kb. 100 000 Ft.

Hirdetés

(Via)

Ez is érdekelhet

5 bevált variáció a húsvéti sonka elkészítésére.

3 isteni répás recept húsvétra – ezekhez nem kell sok alapanyag, és gyorsan elkészülnek.

Keresés az oldalon