Így viseld a 2019-es év színét, a korallt: 10 kedvenc ruha és kiegészítő

Startlap Bubba
Mint húsz éve mindig, 2019-ben is kiválasztotta az év színét a Pantone, amely egy gyönyörű korallpiros árnyalat lett. Az indoklás szerint azért ezt a színt választották, mert optimizmust, életörömöt és játékosságot sugároz. Össze is szedtünk néhány menő korallpiros cuccot, amikkel a szürke, téli hétköznapokat is feldobhatjuk.

„Living Coral” a fantázianeve az árnyalatnak, amit a Pantone az év színének választott.

A vállalat szerint ez a szín egyszerre testesíti meg az élet bujaságát és áraszt nyugalmat, amire nagy szükség van gyorsan változó világunkban.

Habár elsőre a korall inkább illik a tavaszhoz és a nyárhoz, a téli kollekciókban is felbukkan, például ezen a kabáton, amivel biztos nem maradunk észrevétlenek a szürke tömegben

Plain drop kabát

12,595 forint.

Hirdetés

 

Nagyon jól mutat a korall ezen a hosszú, magas nyakú ruhán is, ami szinte ugyanaz az árnyalat, amit az év színének választottak a Pantone-nál:

Hosszú nyakú ruha

8,595 forint.

Hirdetés

 

Az idei év másik nagy divatja az állatminta lesz, így ezzel a felsővel igazán trendi lehetsz, hiszen nemcsak korallpiros, hanem még leopárdmintás is.

Csónaknyakú body

3,995 forint.

Hirdetés

 

A kiegészítők között is bőven találni korallpiros darabokat: ez a gyönyörű, kockás sál bármilyen szettet feldob, táskára, hajba, nyakba – mindenhogy tökéletes.

Korallpiros kendő

Kb. 3 eurótól, a hazai boltokban jelenleg nem kapható.

Hirdetés

 

Továbbra is nagyon menők a hosszú, feltűnő fülbevalók. Itt is bátran kísérletezhetünk a színekkel, lásd az alábbi korallpiros darabot, amelynél szintén nagyon ráéreztek a Pantone Living Coral árnyalatára.

Kombinált lógó fülbevaló

1595 forint.

Hirdetés

 

A Fjallraven ikonikus táskáiban az a legjobb, hogy mindenféle színben lehet kapni őket, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. A 2019-es év színéhez ez az árnyalat áll a legközelebb.

Fjallraven Kanken Mini

25 990 forint - 26 990 forint.

Hirdetés

 

Az erős színű rúzsok, habár nagyon divatosak, korántsem mindenkinek állnak jól. A korallpiros árnyalatokat azonban azok is bátran használhatják, akik idegenkednek a feltűnő vagy túl élénk rúzsoktól.

NYX Butter Lipstick - ajakrúzs

2400 forint.

Hirdetés

 

Természetesen a körömlakkok között is bőven akad korallpiros, ráadásul ehhez az árnyalathoz most akciósan juthatunk hozzá.

PUPA Milano Lasting Color - 507 Coral

720 forint.

Hirdetés

 

Az edzőteremben is stílusosak lehetünk a korallpiros cuccokkal. Úgy tűnik, a sportszergyártók ráéreztek az év színére, számos darabból választhatunk, ha a Living Coralhoz hasonló árnyalatot keresgélünk.

Nike pro testhezálló női nadrág

50 euró.

Hirdetés

 

Az edző- és tornacipők között is nagyon menő a korallpiros, ráadásul ezeket nyugodtan viselhetjük utcára is.

Under armour cipő

20.980 forint.

Hirdetés