Szépség 2019. január 14.

A legjobb januári akciók téli cipőkre

bubba Szépség 2019. január 14.
Több tízezer forintot is spórolhatunk téli cipőkön.

Igazán bekeményített a tél az utóbbi időben.

Szerencsére még nem késő beszerezni egy jó téli csizmát vagy bakancsot, az év eleji akcióknak köszönhetően pedig akár féláron is hozzájuthatunk a minőségi, márkás darabokhoz.

Összeszedtük a legjobb ajánlatokat, amelyekkel 40-50 százalékot is spórolhatunk az eredeti árból.

Combcsizmák

Nemcsak szexi, hanem meleg is, így akár harisnyában sem fogunk fázni a térd fölé érő combcsizmákkal, amelyek továbbra sem akarnak kimenni a divatból. Alkalomhoz és időjáráshoz illően magassarkú vagy lapos talpú fazonok közül is bőven van választék.

 

Bakancsok

Az egyik legpraktikusabb őszi-téli viseletet továbbra is a különböző bakancsok jelentik, ráadásul rengeteg szín és fazon közül válaszhatunk. Az elegánsabb, visszafogottabb darabok vagy a sportos verziók mellett a különleges, akár ezüstösen csillogó bakancsok és a klasszikus rocksztárbakancsok is megtalálhatók az akciós ajánlatok között.

 

Hótaposók

Kifejezetten jól jönnek a januári fagyos időben a hótaposók, amelyeket nem csak „terepre” érdemes viselni, hiszen mára kifejezetten divatos városi cipővé váltak, miközben a funkcionalitás és a kényelem továbbra is elsődleges szempont. A hótaposókon belül külön vonalat képviselnek az eszkimók viseletére hajazó darabok, amelyekkel a legkeményebb mínuszoknak is bátran nekiindulhatunk, és még extrán menők is leszünk. 

UGG csizmák

Nehéz melegebb és kényelmesebb viseletet elképzelni az ausztrál UGG ikonikus csizmáinál, amelyek mindenféle időjárási körülmények között megállják a helyüket. Ha már régóta vágytál egy ilyen csizmára, akkor most érdemes körülnézni, hiszen akár több tízezer forintot is spórolhatsz a leárazásokon. Az UGG mellett számos ismert márka elkészítette a saját hasonló fazonú, bebújós csizmáját, így ezek közül is válogathatsz.

Keresés az oldalon