Szépség 2020. január 28.

Harisnyatrendek 2020-ban

Szabó Sári Szépség 2020. január 28.
Január, február, itt a nyár! Kezdjünk el álmodozni a tavaszról, a jobb időről, elő azokkal a rövid szoknyákkal és harisnyákkal!
vendégszerző
Szabó Sári

Szabó Sári

Szabó Sári grafikus, stylist, ötleteit a sariszabo.com-on is megtaláljátok.
Cikkei

 

Az évnek ebben a szakaszában már mindenki baromira unja a hideg, nyálkás időt, érdemes ilyenkor elővenni a ruhákat, szoknyákat, sortokat, és szoktatni magunkat a tudathoz, hogy hamarosan itt a jóidő!

Mindig fogós kérdés, hogy milyen harisnyához nyúljunk: testszínű, fekete? Nem feltétlenül.

Idén a szín és mintapaletta rendkívül kreatív és színes harisnyák tekintetében.

Nem kötelező ezt a két árnyalatot viselni. 2020 harisnyái gyönyörűek, szexik és szórakoztatóak, a legunalmasabb szettet is képesek pillanatok alatt feldobni.

 

1. Pöttyös harisnyák

A pöttyös harisnyák viszonylag klasszikusnak számítanak a divat világában. Pár évvel ezelőtt még hidegrázást kaptunk tőle, mostanra viszont ez a minta az egyik vezéralak a boltok polcain, jellemzően fekete és bézs színekben.

Érdemes egy igazán klasszikus összeállítással támogatni ezt a klasszikus mintázatot.

Egy tweed szoknya, egy fekete garbós pulcsi, és egy szokatlan, szetthez színeiben tökéletesen passzoló pufi kabát képest ezt a visszafogott kislányos bájt erősíteni.

 

2. Márkás harisnyák

2020 nagy újdonságai a márka-logózott harisnyák. A korábbi években felfedezhettük már, hogy a nagy divatházak szeretik a logóikat sormintában használni.

Így nem meglepő, hogy harisnyákon is visszaköszön ez a megoldás.

Viseljük, egyszerű, letisztult csinos darabokkal, hogy kellő tiszteletet és megfelelő fókuszt kaphasson ez a különleges darab.

 

3. Kockás harisnyák

A kockás harisnyák még a hetvenes években örvendtek nagy népszerűségnek, főként a modellek és hírességek körében. Most újra itt vannak klasszikus skótkockás, rombuszmintás és tyúklábmintás változataik.

Rendkívül jól mutatnak főként rövid darabokkal, bőrszoknyával és ballonkabátokkal.

 

4. Mintás harisnyák

A geometrikus mintázatú harisnyák mellet nagyon is változatos a repertoár harisnyaminta fronton. Találkozhatunk betűmintás, félholdmintás, csillagmintás típusokkal, de mi szemet vetettünk a Calzedonia Disney mintás harisnyáira. Nem lehet szó nélkül elmenni mellettük, és szinte nyilvánvaló, hogy mit veszünk fel hozzá.

A klasszikus Disney-egér színeket: fekete, fehér és piros színeket, némi pöttyös játékossággal megspékelve.

 

5. Színes harisnyák

A kicsit sem visszafogott, élénk, rikítós harisnyák most újra reneszánszukat élik. Érdemes tiszta árnyalatokat választani, kéket, pirosat, zöldet vagy sárgát. Az igazán bevállalósak bátran hordhatják kedvenc színű harisnyájukkal megegyező darabokat.

Áldozzunk nyugodtan a monokróm trend oltárán.

Kicsit sem lesz egyhangú a megjelenésünk. 

 

6. Leopárdmintás harisnyák

Igen, nagyon jól emlékszünk a leopárdmintás harisnyákra még a nyolcvanas évekből.

Vicces, de újra ruhatárunk részei lehetnek ezek az igencsak megosztó darabok.

Egy jól összeállított szettel azonban rendkívül trendi és visszafogott tud lenni. Tompítsuk egyszerű, klasszikus darabokkal, hogy összeszedett megjelenést érjünk el.

 

Idén a harisnyák egy külön kiegészítővé nőtték ki magukat. Bolondítsuk meg vele ruhatárunkat, legyünk egyediek, különlegesek!

Keresés az oldalon