Szépség 2020. április 13.

Hét nap - hét outfit otthonra

Szabó Sári Szépség 2020. április 13.
Otthon is divatosan? Itt a bizonyíték arra, hogy igenis ki lehet hozni az otthoni kényelmes szettekből is a maxot.
vendégszerző
Szabó Sári

Szabó Sári

Szabó Sári grafikus, stylist, ötleteit a sariszabo.com-on is megtaláljátok.
Cikkei

Már nem is emlékszünk, hogy milyen a reggeli “Nincs egy rongyom se!” idegállapot. Hozzászoktunk ahhoz, hogy szépen kényelmesen felvegyük az akár x napos pólót és nadrágot, ne figyeljünk arra, hogy mit hogyan és mivel párosítunk, hiszen úgyis mindegy, otthon vagyunk. 

Persze akadnak olyan is, akik igenis megadják a módját reggel: feldobják a sminket, és felöltöznek rendesen.

Ha nem ez utóbbi kategóriába tartozunk, de úgy döntünk, baromira unjuk ezt a jellegű igénytelenséget és szeretnénk az otthoni kényelmes ruháinkból a maximumot kihozni, van egy jó hírünk:

Az idén ez nem lehetetlen!

Az úgynevezett loungewear-t a idén a divat beemelte a ready to wear (utcai ruházat) kategóriába, így, ha szeretnénk otthon például pizsamában is divatosak lenni, egyszerűen megtehetjük!

Összeállítottunk egy hétre elegendő inspirációs anyagot, ami motivációt adhat hogy komfortosan is sikkesek legyünk. 

1. Hétfő

Indítsuk romantikusan a hetet! Elő a legbizakodóbb színnel, a fehérrel! Egy rövid csipkés ruha, felette egy meleg hosszú kardigánnal, egy hozzá illő vidám zoknival és biztosan vidáman indul a hetünk. 

 

2. Kedd

Ha még nincs meg a kellő energia a hét további részéhez, merítsük egy kis plusz motivációs erőt az edzős ruháinkból. Ha már zárva vannak a termek, ne hagyjuk, hogy ezek a nagyszerű darabok a szekrény mélyén raboskodjanak! 

 

3. Szerda

Egy korábbi cikkünkben beszéltünk az összeszedettséget kölcsönző egyszínű öltözködésről. Ezt nyugodtan beemelhetjük az otthoni viseletünkbe is. Választhatunk harsány színeket is, de ha magunkból is nyugalmat szeretnénk árasztani, akkor válasszuk inkább a földszíneket.

 

4. Csütörtök

Kispéntek a nap, amikor már mindenkinek meglehetősen elege van a hétből. Úgyhogy megengedett, hogy a rövidgatyás alvókánkba maradjunk egész nap egy hosszú kardigán kíséretében. Kényeztessük magunkat egy kellemes fürdővel, a bőrünket egy finom testolajjal, és máris elviselhetőbb lesz ez a csütörtök.

   

5. Péntek

Az idei kényelmes trendek között megtalálhatjuk a kötött anyagokból készült szoknyákat is. Bátran viseljük ezeket is otthon, hiszen kényelmesek, melegek és csinosak egyben. Vegyünk hozzá egy színben passzoló felsőt és máris bombasztikusan fogunk festeni. 

 

6. Szombat

Szabad szombat, a lazsálás napja, előhúzhatjuk a szekrényből a színben passzoló melegítő szettünket. Megfelelő viselet arra az esetre is, ha sétálni indulnánk ki egy kicsit a szabadba. Dobjuk fel kedvenc edzőcipőnkkel, mehet egy vad rúzs, kezdődhet is a hétvége. 

 

7. Vasárnap

A hét utolsó napját franciásan dobjuk fel egy igazán előkelő pizsamával. Ez a szett helyt áll a konyhában a nappaliban és a hálóban is. Viseljük egy hosszú lánccal, és máris ünnepi lesz a hangulat.

 

Ez az időszak nagyon sok mindenre tanít minket. Elsősorban megtanít azokra a dolgokra figyelni, amik mellett eddig közönyös arccal haladtunk el. Megtanít értékelni a minket körülvevő környezetet.

És nem utolsó sorban kreatívvá tesz.

Használjuk ezt a kreativitást arra, hogy környezetünkre és az otthoni megjelenésünkre is kellő figyelmet szentelünk.

Keresés az oldalon