Szépség 2019. december 02.

Öltözzünk egyféle színbe!

Szabó Sári Szépség 2019. december 02.
Aki kicsit is figyeli a divat történéseit, annak bizonyára feltűnt, hogy a tetőtől talpig egy színt magunkra venni az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kifinomult és szofisztikált legyen a megjelenésünk.
vendégszerző
Szabó Sári

Szabó Sári

Szabó Sári grafikus, stylist, ötleteit a sariszabo.com-on is megtaláljátok.
Cikkei

Ugyan valóban meglehetősen nehéz színben tökéletesen összeillő darabokat találni, de higgyük el megéri az extra energiabefektetés. Ráadásul tényleg nem kell tökéletességre törekednünk, nem kell hogy pontosan ugyanarra az árnyalatra vadásszunk órákig. Nem beszélve arról, hogy egy-két online bolt külön menüpontot tart arra, hogy a látogató színben összeválogatott szetteket tudjon vásárolni. 

Nézzük, mik azok a nyerő összeállítások és színek, amikkel biztosan ott tündökölhetünk majd az összeszedettség mezején.

1. Fekete – ha biztosra akarsz menni

A fekete szín mindig jackpot, ha a kifinomult megjelenésről van szó. Ugyan sokan felhördülnek egy teljesen fekete együttes hallatán, azonban kétség nem fér hozzá, egy ilyen együttessel nem lőhetünk mellé.

2. Fehér – a jókedv alappillére

Ha egy igazán vidám napot szeretnénk csinálni magunknak, nyúljunk a fehér dolgaink után. A fehér rejt magában a bájon és a frissességen túl egy olyan üzenetet, hogy készen állunk a mai napra, mindenre pozitívan tekintünk és tiszta lappal indítunk.

3. Szürke – a kifinomultság vezérszíne

A szürke világos árnyalati a fehérhez hasonlóan tisztaságot és vidámságot tükröznek. Válasszuk ezt az árnyalatot, ha a teljesen fehér együttestől félünk, így is biztosak lehetünk benne, hogy makulátlan lesz a külsőnk. 

4. Zöld – viszlát unalmas színek

Ha igazán különleges színharmóniára vágyunk, válasszuk az idei nagy kedvencet, a zöldet, annak is a mélyebb árnyalatait. Ez a szín képes a barnákhoz és pirosakhoz hasonló melegséget tükrözni, így a hideg időben ez a szín biztosan nagy segítségünkre lesz. 

5. Barna – az idei “must have”

Nem létezik olyan ruhadarab, amiből ne kapnánk a barna valamely árnyalatában, így nincs nehéz dolgunk, ha ebből a színből szeretnénk összeállítást. Válasszuk a szezon legpuhább anyagait, és a siker osztatlan lesz.

5. Bordó – a divatvilág új üdvöskéje

Pár évvel ezelőtt még szokatlannak tűnt a bordó szín, mára viszont olyan közkedvelté vált, hogy teljes szettünket is összeállíthatjuk belőle.

Az egyszínű öltözködésnek rengeteg előnye között említhetjük, hogy megnöveli a testmagasságot, összeszedettséget kölcsönöz és nem utolsós sorban nem kell azon gondolkodnunk, hogy mit mivel párosítsunk.

Legyünk bátrak és alkalmazzuk ezt a divatfortélyt!

Keresés az oldalon