Kütyü 2019. december 28.

Megjött minden férfi álma, a fűthető borotva!

Balázs Kütyü 2019. december 28.
A GiletteLabs boszorkánykonyhájában főzték ki a legújabb terméket. Egy hagyományos pengés borotváról van szó, melybe egyszerűen beépítettek egy fűtő alkatrészt. Elektromos árammal működik, feltöltés után a mosdókagylónál vagy a tus alatt is nyiratkozhatunk. A gyártó azt ígéri, olyan érzés lesz, mint ha a borbélyüzletben dolgoznának rajtunk.

Manapság már inkább arcszőr szobrászokra van szükség, mintsem hajszobrászokra, a férfiak körében olyan divatnak örvendenek a különböző méretű, formájú szakállak, bajuszok. Na jó, ne essünk túlzásokba, fogalmazzunk úgy, hogy a sorra nyíló barber shopokba egyre magasabb igényekkel érkeznek a vendégek, mintha csak a vadnyugati filmekből ismert borbélyszalonokba tévednénk. A Gilette, mint az iparág birodalmi cirkálója természetesen felült a hullámra, és gyártott egy olyan borotvát, mellyel az ígéretek szerint olyan élmény lesz a nyiratkozás, mint a profi borbélynál.

Puha bőrrel könnyebb

Egy fűthető, elektromos borotváról van szó, melynek a fogantyúja nem olyan vastag, mint a cég által jegyzett többi elektromos készüléknek. A GiletteLabs a hagyományos pengés Gilette borotvába épített bele egy aprócska fűtőpanelt, melyen kézzel állítható a hőfok. A melegítést a borotva nyelén elhelyezett gombbal lehet bekapcsolni.

Ahogy a mitesszerek, úgy az ember arcszőre is sokkal könnyebben eltávolítható/nyírható, ha puha a bőrünk, ezért is fontos ez az újítás. No meg az érzet miatt, ami kvázi helyettesíteni tudja a borbély meleg törülközőjét, mellyel az arcunkhoz ér borotválás közben, vagy a forró zuhanyt, amely alatt sokan borotválkoznak.

Gillette fűthető borotva
Gillette fűthető borotva (Forrás: Amazon)

Mivel ebből a vadonatúj borotvából is vízsugárral fogjuk eltávolítani az apró szőröket, természetesen vízállóra tervezték, a mosdókagylónál vagy a tus alatt is használhatjuk. A Gilette egyelőre korlátozott számban, csak az Indiegogo-n árulja az új terméket. A cég most leginkább a vásárlók visszajelzéseit várja, hogy kell-e még bármit finomítani az új borotván.

Gillette fűthető borotva

Ára: Kb. 60 000 Ft.

Hirdetés

(Via)

Keresés az oldalon