Kapszulaporszívó a kocsidhoz

bubba 2019. május 18. Trending

Az autó takarítása macerás dolog, a porszívók többsége szóba se jöhet, mert vagy túl nagyok a művelethez, vagy csak egyszerűen rendkívül időigényes a velük folytatott munka. De a kapszulával minden megváltozik.

Ez tulajdonképpen egy vezeték nélküli, USB-vel tölthető miniporszívó, aminek nem csak az autóban láthatjuk hasznát. Szinte bármilyen apró és bosszantó koszt el tud távolítani, legyen szó akár ételmorzsákról, kisállat szőrről, piszokról vagy törmelékről. Könnyű a tisztítása és a hozzávaló kiegészítőkkel az autó, vagy a lakás legeldugottabb sarkaihoz, rejtekeihez is képesek leszünk hozzáférni.

Kicsi, de erős 

Mivel elég könnyű (kb. fél kiló) és kicsi (6,3 cm széles és 24 cm hosszú) ezért magunknál is tarthatjuk, gyakorlatilag bármelyik táskába belefér. A kialakításához képest meglepően nagy szívóerővel rendelkezik, olyannyira, hogy nem csak a szemünk előtt lévő szemetet, hanem az általunk nem látható, mikroszkopikus méretű porszemeket is összekapkodja, javítva ezzel a levegő szennyezettségén.

Már előrendelhető

A Capsule Indiegogo-kampánya ugyan még zajlik, de így is a meghirdetett összeg többszörösét dobták már össze az adakozók, így már előrendelhető, amit júniusi kiszállítással vállalnak is.

Capsule porszívó

Ára: Kb. 20 000 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon