Bizarr ajándékok Valentin-napra

Ha valami különleges ajándékot adnál kedvesednek, ne menj tovább: nem csak vicces, hanem inkább nagyon is furcsa, különc cuccokra bukkantunk a neten.

Ezt a terméket kifejezetten szingli nőknek találták ki: ha egyedül aludna, nagyon jól jön némi ölelés, no és melegség – főleg oldalt alvóknak. 

Ölelős pasipótló párna

65 cm X 60 cm. A hideghab testen még pizsamafelső is van, gombokkal. A memóriahabos párna igazán kényelmessé teszi az alvást. 13,95 font, kb. 5 ezer forint.

Hirdetés

 

Ki ne vágyna egy olyan párnára, amelyet végigsimítva felelevenedik kedvenc színészének profilja?

Nos, a hiánypótló párna ezt a lehetőséget kínálja: csak simítsd végig a tenyereddel, és Nicolas Cage arca jelenik meg előtted. 

Nicolas Cage-párna megfordítható flitteres párnahuzattal

Méret: 40cm x 40 cm. Ha a piros flitteres párnahuzaton végigsimítod a kezed, a flitterek megfordulnak, és Nicolas Cage arcát láthatod meg. 16.95 font, vagyis kb. 6100 forint.

Hirdetés

 

Durván szexista ajándék, de azért lehet, hogy van, akinek vicces: férfiaknak és nőknek egyaránt ajándékozható “távkapcsoló”, amivel előre megírt programok alapján irányíthatod a Férfit/Nőt, vagyis utasításokat adhatsz neki – úgy, mit “Hozd ide a sört!” és hasonlók. Nem nagyon tudjuk hová tenni ezt, mindenesetre az Amazonon eléggé népszerű ajándék. Külön kiemelnénk, hogy a termék ismertetőjében felhívják a figyelmet arra, nem mindenkinek való ez az ajándék:

A termék kizárólag jó humorérzékenységgel megáldott nők számára készült. Legyen óvatos az első használat során! 

– írják. 

Távkapcsoló férfiaknak - nőkhöz

33 hangos parancsot programoztak a készülékbe (angolul), hat igénykategóriához vannak rendelve: Nincs beszélgetés, Automatikus mód, Adj most!, Menekülési zóna, Fantáziák és Manuális mód. 20,99 font, kb. 7000 forint.

Hirdetés

 

No lám, és ugyanilyen kelendő a távkapcsoló nőknek – férfiakhoz. 

Távkapcsoló nőknek - férfiakhoz

Sajnos ez a termék éppen a napokban kifogyott az Amazonon, de azért ehhez hasonlót találhatunk ugyanitt, és érdemes néha frissítani az oldalt, már aki szeretne ilyet.

Hirdetés

 

Persze a termékgyárosok fantáziája végtelen: itt van például ez a kis emberi szív, amit tálcán kínálhatsz fel szerelmednek. Ötletes, és bizarr egyben.  

Zselatin emberi szív

16, 99 font, vagyis kb. 6 ezer forint, plusz a szállítási költség, ami további 24 font, vagyis még kb. 8600 forint.

Hirdetés

 

A mostanában oly divatos szakállvirág megunhatatlan: most éppen a vörös rózsa a menő a férfiak arcszőrzetébe. 

Szakálldísz

9 darab vörös rózsa a szakállba, mi más? 10 font, kb. 3600 forint.

Hirdetés

 

Alsónemű kettő embernek. Habár ezt most tényleg nem tudjuk értelmezni, de viccesnek végülis vicces is lehet a kétfős bugyi. 

 

Alsónemű két főre

6 font, kb. 2100 forint.

Hirdetés

 

A Little Riot cég Pillow Talk nevű alkalmazását arra az esetre fejlesztették ki, ha távol lennétek egymástól szerelmeddel. A készülék segítségével ugyanis akármilyen messze lehet tőled kedvesed, szívverését a ketyerével érezheted, hallhatod.

Mutatjuk videón is: 

Mondjuk nem kis összegbe kerül, hiszen majdnem 50 ezer forintért kapható, de hát nem szívmelengető ajándék?

Pillow Talk

Egy piros és egy kék karszalag pulzusmérővel és egy-egy hangszóróval, töltőkábellel. Ingyenes iOS és Android-alkalmazás. 136 font, csaknem 49 ezer forint.

Hirdetés