Szépség 2020. március 11.

A mérleg a legnagyobb ellenséged? A hasi zsír szkenner segíthet

Fatima Szépség 2020. március 11.
Állapotunkról hasi zsírunk árulkodik leginkább - egy új eszköz most lehetővé teszi, hogy fontos eredményeket kapjunk testünkről.

Sokan még mindig súlyban mérik az egészséget: mindennap mérlegre állnak, és a legkisebb változás is nagyon boldoggá – vagy éppen teljesen elkeseredetté teszi őket. A Bello megálmodói szerint azonban nem a testsúly, hanem a hasi zsír az árulkodó, ugyanis leginkább ez vezet olyan betegségekhez, mint a cukorbetegség, szív-és érrendszeri betegségek, hyperlipidaemia és egyebek.

Fotó: The Gadget Flow

Éppen ezért fejlesztette ki az Olive Healthcare a Bello gyomorzsír-szkennerét, ami a derékvonal rendszeres beolvasásával és az így kapott adatok nyomon követésével járul hozzá az egészség megőrzéséhez.  Az eszköz infravörös spektroszkópikus technológiával méri a hasi zsírt: egy gombnyomás után mindössze három másodpercbe telik a terület “letapogatása”.

Nemcsak méri, hanem telefonos alkalmazáson keresztül tárolja is az eredményeket, hogy lássuk és összehasonlíthassuk azokat. Emellett hetente jelentéseket, statisztikákat küld, testtömeg-indexet mutatja, személyre szabott étrend tanácsokat és  tevékenységi útmutatót ad. 

A gyártó szerint tanácsolt mindennap, de legalábbis rendszeresen használni, hogy a legapróbb változások is benne legyenek az adatok közt.

Fotó: The Gadget Flow

A Bello kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, könnyen illeszkedik a tenyérbe, így bárhol, bármikor elővehetjük. Nem kell aggódnunk az akkumulátor miatt sem, ugyanis a négy hónapos akksi-élettartamával mindig ott lesz, amikor szükség van rá. Diétázók, életmódváltók és sportolók is használják, hogy mindig képben legyenek az egészségükkel.

 

 

 

 

 

Bello

Méri a hasi zsírt, figyeli az egészséged.

Hirdetés

Keresés az oldalon