Légzési zavarokat és pulzust is mér a matrac alá helyezhető alvópad

Fatima
Akinek problémája van az alvással, annak segíthet a Withings padja, ami minden éjszakai rezdülést mér, hogy segítsen kiküszöbölni a bosszantó alvászavart.

Többféle “alvás analizátor” van a piacon, ám ezeket túlnyomó részt vagy a csuklón, vagy a fejen kell viselni, ami nem feltétlenül kényelmes. Ezzel szemben a Withings alvópadját egyszerű használni: csupán be kell tenni a matrac alá, nem zavar, nem is kényelmetlen.

Fotó: Amazon

Mit tud?

A matrac alatt lévő pad párosul az okostelefonunkkal és küldi az adatokat. Alvásmintázatokat értékel, észleli a horkolást, a légzési zavarokat és akár a pulzusszámot is, ráadásul tippeket ad arra, miként lehetne javítani az alvást – írja a Cnet.

  • Alvás monitorozása: mutatja az alvási ciklusokat, nyomon követi a pulzusszámot, észleli a horkolás és légzési zavarokat. Az adatok elemzéséhez használt algoritmusokat alvásszakértők csoportja hagyta jóvá.
  • Rögzíti a légzés ütemét: noha az alvás közben néhány légzési szünet normális, ha túl gyakran fordulnak elő, akkor krónikus állapotok, például alvási apone előjele lehet. Wi-Fi: 2,4 GHz b / g / n, WEP / WPA / WPA2
  • Automatikus szinkronizálás: egyszerű egyszeri beállítás után a matrac alatt foglal helyet a készülék, Wi-Fi-n keresztül továbbítja az adatokat az okostelefonra.
  • Alexa-kompatibilis

Withings Sleep alvásanalizátor

Ár: kb. 59 000 Ft.

Hirdetés