A legmutatósabb esernyők - gyerekeknek és felnőtteknek

Különféle stílusok alapján válogattunk esernyő-különlegességeket.

Nyálkás, esős idő? Szürkeség, komorság? Tudod, mi a jó ebben? Hogy ebből lehet jól kitűnni!

Miből van sok az utcán a csapadékos időben? Egyfelől esőkabátból, másfelől esernyőből. És ha stílusos, egyedi akarsz lenni, akkor ez utóbbiból is számtalan emlékezetes darab áll rendelkezésedre. Csak győzd kiválasztani a legjobban tetszőt!

Gyerekeknek

 

1. Kezdjük a kicsikkel, hiszen nekik is ajánlunk jókat! A csajos színeket kedvelő kislányok kezében végtelenül jól mutat egy flamingókkal teli ernyő, főleg, ha passzol a többi cucchoz is, például a csemete flamingós ételhordót visz a suliba, vagy egyenesen az iskolatáskáján virít a cuki, rózsaszín madár.

Emellett az ernyőt jó mélyre húzták, így alaposan megvédi a gyermeket az oldalról érkező esőcseppektől is.

2. A Jégvarázs kimeríthetetlen trend, főleg, hogy érkezik az újabb rész a mozikba… Gondoltunk erre is, ezért ajánljuk jó szívvel a mese rajongóinak ezt az Elzás ernyőt.

3. Nyugi, a fiúkat sem hagyjuk ki a jóból! Már persze, ha fiús esernyőnek tartjuk ezt a menő, Start Wars-os fekete ernyőt Csubakka fejével. Persze nem kell feltétlenül srácoknak venni, hisz egy lány is odalehet a Csillagok háborújáért, sőt szerintünk a fiú osztálytársak szemében kifejezett respektet vált ki azzal, ha egy ilyen ernyőt tart a kezében.

4. Végül, de nem utolsó sorban hadd ajánljuk figyelmedbe a szuper térképes ernyőt, amit földrajz dolgozat esetén véletlenül ott lehet hagyni a pad mellett, a földön, kinyitva… Jó, jó, nem vagyunk a csalások és puskázások reklámozói, mindenesetre ez az esernyő amellett, hogy állati jól néz ki, még tanulni is segítheti az iskolást. De ajándékba is nagyszerű választás.

Állatbarátoknak

1. A világ egyik legaranyosabb kutyafajtája a Jack Russel – egy ilyen kölyökkutya díszíti ezt a királyi hatású ernyőt. A rajta látható címer a márka – Von Lilienfeld – címere, ami kifejezetten esernyőkre specializálódott.

2. Aki jobban szereti a stilizált, jelzésértékű stílust, annak biztosan bejön ez az átlátszó ernyő, rajta a kukucskáló bullterrier-fejekkel. Nincsenek túltolva, csak kettő van belőlük, ezért az egész ernyő nem túlzás, mégis egyedi.

3. Pillangóminta-kedvelő vagy? Akkor ezt az ernyőt imádni fogod! Átlátszó, rajta sok-sok fekete pillangóval. Mivel nem színes, épp ezért nem giccses, nem lányos, hanem inkább nőies és van benne egy kis elegancia is.

4. Hasonlóan minimalista és egyedi a drótokon ülő madarak árnyaival díszített ernyő is.

A madárkák körbe, végig csücsülnek az ernyőn, ami szintén átlátszó, így – hasonlóan a pillangóshoz – külön jól néz ki, hogy az átellenes oldalon lévők is vegyülnek szürke színben a feketékkel.

5. Aki nem a minimalista eleganciára utazik, hanem kifejezetten poénos ernyőt szeretne, annak pedig ezt a teheneset ajánljuk. Cuki, vidám, vicces. A tehén legyen veled, bármerre jársz!

Nőies ernyők

 

1. Ha kifejezetten nőies darabokat keresel, akkor ezt a hármat ajánljuk figyelmedbe. A fekete, viktoriánus stílusú, csipkés esernyőbe mi első látásra beleszerettünk (természetesen fehér színben is kapható). Csodaszép! Nem utolsó sorban ünnepi alkalmakra is bátran magaddal viheted.

2. De a piros, szív alakú ernyő is telitalálat. Nemcsak azért, mert fölülnézetből szívet formáz, hanem azért is, mert oldalnézetből nagyon dizájnos, hullámszerű formát kap. Ajándékba szuper választás!

3. Na és a klasszikus, fekete pöttyös… ami egész egyszerűen minden kis hölgynek vagy idősebb nőnek jól áll!

Természetjáróknak

 

Vagy bárkinek, aki szereti a fák susogását, a lombokon átszűrődő napfény látványát, esetleg jó barátságban van a különféle termésekkel és erdei gombákkal.

1. A fekete tetejű, alul zöld falevelek rengetegével díszített ernyő elegáns, ugyanakkor mégis van benne egy kis plusz. A zöld szín megnyugtat, és a komor, szürke időben egy kis vidámságot, jókedvet varázsol a lelkedbe.

2. Ha még inkább a természet lágy ölén szeretnéd érezni magad, akkor ezt a csodás tájképpel díszített esernyőt javasoljuk.

Ha ezt tartod a kezedben, akkor akár zuhoghat is – téged csak egy gyönyörű, meleg, nyári erdő vesz körbe! A teteje azonban ennek is fekete, így oda is magaddal viheted, ahol több eleganciát és komolyságot várnak el.

3. És ha már a fák terméseinek meg a gombáknak a kedvelőit említettük, hadd mutassunk két zseniális ernyőt. Az egyiken a gesztenyefa levelétől a tobozon át a makkig és a mogyoróig díszelegnek mindenféle őszi termések.

4. A másikon különféle, mutatós gombák láthatóak. Mindez szép, natúr alapszínen, ami igazán őszivé teszi őket.