A legjobb kellékek kerti grillezéshez

Startlap Bubba
Mindenki örömére, lassan beköszönt a jó idő! Nyílnak a virágok, rügyeznek a fák és a kellemes tavaszi levegő meghozza a kedvünket ahhoz, hogy többet legyünk a szabadban.

Eljött a kerti partik ideje!

Akár kezdő partiszervező vagy, akár már régi motoros, cikkünkben összegyűjtöttünk hat tuti tippet arra, hogyan dobhatod fel a kertedet úgy, hogy az igazán hangulatos helyszínné váljon! Odafigyeltünk arra, hogy a hangulati elemek és a praktikum egyensúlyban legyenek, hiszen jó buli csak így születhet!

Legyen fény!

A megfelelő fénytechnika minden buli alappillére. Kertedet különböző színű parti lampionokkal díszítheted, amelyek nem csak a megfelelő világosítást adják, hanem barátaidat is segítik, hogy kinti birodalmadba lépve egyből emelkedett hangulatba kerüljenek. 

Party lampion, 10 LED-es, elemes

1490 Ft-tól.

Hirdetés

Frissítők

Fogadd a barátaidat saját készítésű limonádéval! A jó idő beköszöntével nincs is üdítőbb egy friss, jéghideg, gyümölcsökkel teli italnál! A csapos üvegekből mindenki örömmel kiszolgálja magát, ráadásul nem csak praktikus, hanem remek díszítő elem is!

Perfect Home 13087 csapos limonádés üveg 4 literes

1990 Ft-tól.

Hirdetés

És ha már limonádé…

Édes nosztalgiával itatják át bulinkat ezek a befőttes üvegre emlékeztető limonádés korsók! Ráadásul zárófedelének hála, nem csak a rovaroktól marad távol az ital, hanem az abrosztól, ruhától is!

Bormioli limonádés korsó zárófedéllel 400ml

375 Ft-tól.

Hirdetés

 

Zene minden mennyiségben!

Ha te vagy a hangulatfelelős, akkor vendégeidet tutira el tudod kápráztatni ezzel a LED  lámpával! Nem csak a hangulatos megvilágításról gondoskodik, hanem Bluetooth hangszórójának köszönhetően még kedvenc zenéidet is lejátszhatod rajta! Köszönet a modern technikának!

LED Lámpa Bluetooth Hangszóróval

13620 Ft-tól.

Hirdetés

 

Fontos a kényelem

Mindenki találkozott már kerti hintaszékkel, ismerjük a sok egyéb különböző kerti bútorokat is. Ha egy fokkal különlegesebb pihenőalkalmatosságra vágynál, akkor ez a függőágy tökéletes választás! Két fa között kellemesen hintázgatva, kezünkben egy hűsítő itallal. Kell ennél több?

Függőágy

Hirdetés

 

Grillezni a legjobb!

Természetesen a kerti partik egyik legfontosabb eleme a grillezés. A hétköznapokban ritkán fordul elő, hogy barátaink vagy családunk közvetlen társaságában sütögessük kedvenc ételeinket. Egy jól kiválasztott grillsütő pedig segít minket abban, hogy mi ne süljünk be! 😉

Kerti party csomag

15990 Ft-tól.

Hirdetés

 

+1: Gondoljunk a gyerekekre is!

Egy trambulinnál hasznosabb kerti játékot el sem tudnánk képzelni! A gyerekek biztosan ki sem fognak szállni belőle, hacsak mi felnőttek el nem foglaljuk! Láttunk már ilyet…

Kondition trambulin, biztonsági hálóval és létrával, 366 cm

52990 Ft.

Hirdetés