A közeljövőben érkezhet az LG kapszulás fagyigépe

bubba 2019. május 15. Trending

Nagyot megy most az LG, ami a forradalmi újításokat illeti, elég csak a nemrég debütált feltekerhető tévéjükre gondolni.

Legalább ennyire formabontó az idei South by Southwest (SXSW) konferencián bemutatott Hófehérkének (Snow White) elnevezett kapszulás fagyigép, ami nem csak egyszerűbbé teheti a nyári finomságok elkészítését, hanem a kapszulás kávégépek sikeréből kiindulva baromira kelendővé varázsolhatja a terméket magát is.

forrás: trendhunter

Mindent elmondunk, amit tudunk

Sok mindent még nem tudni az LG gépéről, az biztos, hogy tejjel működik, és két kapszulát kell beletenni ahhoz, hogy megkapjuk, amit szeretnénk. Külön királyság, hogy a két kapszula közül az egyik felel az aromáért, míg a másik a struktúráért.

Így azt is eldönthetjük, hogy sörbetet, jégkrémet, vagy klasszikus olasz fagylaltot szeretnénk-e kapni a bemutatón rendelkezésre álló tízféle ízvilágból.

Prototípus van még csak

Nagyjából ez minden, amit egyelőre az LG hajlandó az orrunkra kötni a prototípusi fázisban lévő Hófehérkével kapcsolatosan, még azt sem tudni per pillanat, hogy mennyibe fog kerülni, ám abban azért már lehet reménykedni, hogy hamarosan mindez kiderül.

Keresés az oldalon