5 tuti könyv nyaraló gyerekeknek

Marci
A könyvek megszerettetését nem lehet elég korán kezdeni, ezért az Animus jóvoltából három olyan művet mutatunk be nektek, amelyekkel a legkisebbeket is elindíthatjuk a művelődés hosszú és rögös útján. Ezeken felül pedig még két kötetet ajánlunk nektek, amik meg akkor jönnek jól, amikor a már némiképp felcseperedettebb utódainktól szeretnénk megszabadulni pár órára, mivel ezek egész biztosan lekötik őket.

Kicsiknek (2+)

Berg Judit Lengemesék sorozata amellett, hogy kellőképpen képes érzékenyíteni legkisebb ivadékainkat a könyvek felé, még nagyon hasznos is, hiszen a szép képekből kikerekedő mesék révén gyermekeink megismerkedhetnek a színek, számok és az állatok varázslatos világával is.

Lengemesék számokban

Berg Judit: Lengemesék számokban

24 oldal, lapozókötés, megjelenés éve: 2019, ára: 1 272 Ft.

Hirdetés

 

Ismerkedj egy kicsit a számokkal! Számold meg, melyik oldalon hányat látsz a Lengemesék szereplői közül! Visszafelé is meg tudod számolni őket?

A Lengemesék állatai

Berg Judit: A Lengemesék állatai

24 oldal, lapozókötés, megjelenés éve: 2019, ára: 1 272 Ft.

Hirdetés

 

Ismerd meg a Lengemesék állatszereplőit! Tudd meg, hol élnek, mit szeretnek enni, kikkel barátkoznak! Mesélj róluk te is!

Lengemesék színekben

Berg Judit: Lengemesék színekben

12 oldal, lapozókötés, megjelenés éve: 2019, ára: 1 032 Ft.

Hirdetés

 

Ugye milyen színes a világ? Nézz körül, és meséld el, mit látsz! A Lengemesékből ismerős szereplők és tárgyak segítenek.

Nagyoknak (10+)

A nyolcvanas-kilencvenes évek agysejtpurgálóan súlyos szóviccekben gazdag ifjúsági, illetve gyerekirodalma jelenik meg a szemünk előtt, amint belelapozunk az Elek Lívia és Kaszás György neveivel fémjelzett művekbe. A szerzők vélhetőleg az „az vagy, amit megeszel” ősi elvét követve felfaltak jó pár évfolyam Hahotát és Kretént, majd terrorizálni kezdték a környezetüket a fertelmesebbnél fertelmesebb poénjaikkal. Igen, ez nem hangzik túl jól, de sajnos a tízéves környéki korosztály colás üvegbe mentost pattintó része odáig van érte és hát legalább addig is olvasnak valamit.

Amit ​a rókákról feltétlenül tudni kell

Elek Lívia-Kaszás György: Amit a rókákról feltétlenül tudni kell

32 oldal, keményfedeles, megjelenés éve: 2019, ára: 1 192 Ft.

Hirdetés

 

A türelem rókát terem! És ezt a könyvet, amiből végre megtudhatunk mindent, amit a rókákról feltétlenül tudni kell. Például, hogy lusta-e a róka (nagyon!), nyugodt szívvel leülhetünk-e vele kártyázni (nem!), és érdemes-e bedőlni a róka házassági hirdetésének…

Amit ​a birkákról feltétlenül tudni kell

Elek Lívia-Kaszás György: Amit a birkákról feltétlenül tudni kell

32 oldal, keményfedeles, megjelenés éve: 2019, ára: 1 192 Ft.

Hirdetés

 

Juhhé! Végre megtudhatjuk mindazt, amit a birkákról feltétlenül tudni kell. Például, hogy a kedvenc sportjuk a szabadfogású birkázás, vagy azt a fontos tényt, hogy a frissen nyírt birka nem híve a nudizmusnak. Hanem áldozata. I love juh!