Szépség 2019. szeptember 01.

5 különleges körömdísz, amibe garantáltan beleszeretsz

Laura Szépség 2019. szeptember 01.
Feldobnád, egyedibbé tennéd egy kicsit a körmeidet? Akár odahaza szoktál saját magadnak készíteni műkörmöket, akár eljársz valahova, ezek közül biztosan találsz olyat, amit azonnal ki akarsz majd próbálni.

Mi, akik műkörmöshöz járunk, pontosan tudjuk, hogy rendszeresen vannak olyan időszakok, amikor egy kicsit elakadunk az inspirációval. Ilyenkor jön nagyon jól az internet, és az ott található rengetegféle körömdísz.

A köröm rengeteget dobhat az összképen, hisz még ha adott esetben kissé csapzottabb vagy egyszerűbb is az öltözéked, egy divatos napszemüveg és egy menő köröm máris ellensúlyozza azt.

Megmutatjuk, szerintünk melyik most az öt legvagányabb és legkülönlegesebb. Akár magadnak csinálod a körmöd, akár eljársz valahova, ezeket tudod hasznosítani.

Körömnyomda

BB Körömnyomda lemez

680 Ft

Hirdetés

 

Egy egyszerűbb, ismertebb jelenséggel kezdünk, a manapság egyre felkapottabb körömnyomdával, amihez saját magadnak is vehetsz szettet, de az is jó, ha műkörmösöd nyomdája alá dugsz be egy tetszetős sablont.

Ha még nem ismernéd a körömnyomdázás mikéntjét, akkor például ebben a videóban megnézheted, hogyan is néz ki:

A körömnyomda valóságos áldás: szó szerint pillanatok alatt kerülhetnek általa csodásabbnál csodásabb minták a körmödre. Cseppet sem fájdalmas, a műkörmösnek sem fárasztó, és annyiféle alakzat van, hogy csak győzz választani.

Mi a virágos-indás formákat szeretjük a legjobban.

3D lánc

10 db 3D-körömdekoráció - lánc

Metál, arany, ezüst, fekete színű. 375 Ft

Hirdetés

 

Ha 3D-ben díszítenéd a körmödet, de unod már a virágokat, pillangókat és csillagokat, akkor tegyél/tetess rá láncot! Extrém, mégis meg lehet csinálni úgy, hogy ne legyen túlzó. Fura módon éppenséggel az eleganciáját is növelheted vele a körmeid kinézetének, ha például fekete alapra arany láncokat tetetsz itt-ott.

A láncban emellett van egyfajta vadság, merészség is, így ha azt akarod kommunikálni magadról, hogy karakán nő vagy kifejlett stílussal, akkor ezzel a kiegészítővel ezt nagy sikerrel teheted meg.

Figyelj arra, hogy a láncok jó stabilan rögzüljenek, az aljuk mindenhol érintkezzen a körömmel, különben könnyen beleakadhatnak valamibe, ami aztán lerántja őket róla.

Világító körmök

Glow effect géllakk

750 Ft

Hirdetés

 

Még több extravagancia kell, netán kifejezetten esti eseményre keresel mutatós körömmegoldást? Akkor csináltass világító körmöket! Számtalan színben vehetsz ebből a sötétben foszforeszkáló porból, amit aztán olyan elosztásban tehetsz fel körmödre, amilyenben csak szeretnéd. Ha ügyes vagy, vagy körmössel csináltatod, akkor érdemes kipróbálnod, hogy egy kicsit átmenetesre hagyod, így a köröm vége jobban világít, mint a töve. De önmagában véve az is nagyon jól mutat, ha az egész körmeid világítanak, a hegyüktől a tövükig.

Diszkóban, késő esti partin, sötétebb bárokban garantált velük a figyelemfelkeltés!

View this post on Instagram

#glowingnails#flamenails#funnails

A post shared by Leah Parks (@leahparks_nails) on

 

Törött üveg-hatás

Broken Glass - Körömmatrica

390 Ft

Hirdetés

 

Ez vagy nagyon fog tetszeni, vagy nagyon nem. Mi imádjuk. Persze tényleg jól kell felrakni a kis, üvegszilánk-szerű díszeket ahhoz, hogy a körmöd egy betöredezett üvegdarabnak tűnjön. Célszerű szorosan egymás mellé tenned őket, és jó alaposan “kitapétáznod” velük az egész körömfelületet – akkor lesz csak hiteles a látvány. De persze van, aki inkább ritkásabban rakja fel őket, mert nem arra hajt, hogy tényleg valami összetört felületre hasonlítson a körme; inkább plusz díszként használja ezeket a kis szilánkokat is.

Vagyis ebben a dekorációban az is külön jó, hogy kétféleképpen dobhatja fel a körmödet, és ezt a két módot akár ötvözheted is: az egyik körmödet teljesen kirakod belőlük, a másikra csak egy-kettőt teszel.

Pepecselős munka, de megéri!

Kaméleon 

Kaméleon por

1065 Ft

Hirdetés

 

Nem, nem kaméleon formájú mintáról beszélünk – habár az is nézhet ki tökjól -, hanem a manapság egyik legdivatosabb körömszínezésről, aminek lényege a színváltozós, fémes tükröződés. Gyönyörű, mély és hívogatóan figyelemfelkeltő színei hihetetlenül egyedivé és elegánssá teszi a körmöket. A port egyszerűen, kesztyűs ujjal kell az alapra nyomkodni, vagyis az elkészítése nagyon könnyű: odahaza, magadnak is megcsinálhatod.

Természetesen többféle színben kapható, a melegebb, vöröses-narancssárgástól a rózsaszínen át az egészen hideg kékig. Érdekes: mi alapjában véve nem szeretjük a rideg színű körmöket, de ez a fénnyel játszó, tükröződő por még a ezeket is csodásan vonzóvá teszi.

 

Passzoljon a körmödhöz a hajad is: nézd meg a legjobb hajfestékeket!

Keresés az oldalon