Dubaj újabb különlegessége: végtelen medence épült, 200 méter magasban

Fatima
A Nakheel Pálma-torony 50. emeletén helyezkedik el a különleges medence, amiben 2021 november közepétől csobbanhatnak a vendégek.

Dubaj valóban a legek városa: a legnagyobb óriáskeréktől és szökőkúttól kezdve, a legmagasabb épületeken és a legmélyebb medencén át szinte minden, ami nagy és pompás, az Dubajban van. Újabb különlegességgel bővült a látnivalók sora, ugyanis a híres Pálma-szigeten, 200 méter magasan épült a világ első és legmagasabb 360 fokos, végtelen medencéje, az Aura Skypool. Az infinity medence november közepén nyitja meg kapuit, minden nap délelőtt 10 és naplemente között várja látogatókat. Lélegzetelállító, zavartalan kilátása Dubaj legfőbb látványosságait foglalja magába, mint a Pálma-sziget, a Burdzs al-Arab, a Burdzs Kalifa és az Ain Dubai – szúrta ki a TurizmusOnline.

Pazar kilátás nyílik az Aurora Skypoolból / Forrás: Aurora Skypool Dubaj

Két egybefüggő, mégis különálló részből áll, amelyek kiegészítik egymást – a Pool Deck és a Lounge & Barból. Az előbbiben 750 négyzetméteren napozóágyak, várók biztosítják a kényelmes pihenést és fürdőzést, egyúttal tökéletes helyszín a szelfizéshez. Az Aura Lounge & Bar menüjét Craig Best séf állította össze.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

AURA SKYPOOL Dubai (@auraskypooldubai) által megosztott bejegyzés


A zöldellően természetes dizájnelemek modern belsővel párosulnak, és elegáns oázist alkotnak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

AURA SKYPOOL Dubai (@auraskypooldubai) által megosztott bejegyzés