Belföld 2021. április 07.

Idén elmarad az egyik legnagyobb utazós kiállítás

Fatima Belföld 2021. április 07.
A járványhelyzetre való tekintettel idén nem lesz megtartva az Utazás Kiállítás, de a Karaván Szalon és Budapest Boat Show is elmarad.

A Hungexpo Zrt., a COVID-19 vírus okozta, – a turisztikai szektor szereplőit kiemelten sújtó – piaci nehézségeket figyelembe véve, 2021-ben sajnos nem lát lehetőséget, az Utazás kiállítás megrendezésére. Így Magyarország elsőszámú turisztikai vására legközelebb 2022. március 3-6. között nyitja meg kapuit a szakmai és nagyközönség előtt, egy időben a Karaván Szalonnal és Budapest Boat Show-val – közölte a programot szervezők nevében a kiállítás igazgatója, és kereskedelmi vezetője.

Fotó: Startlap Utazás

Hozzátette: “Bízunk benne, hogy az élet minél hamarabb visszatér a normális kerékvágásba és így a hazai turisztikai szektor is újraindulhat. Addig is hisszük, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. Magyarország vezető kiállítás- és konferenciaszervező cégeként, a Hungexpo rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Célunk, hogy a járvány lecsengésével, a már megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával az Utazás kiállítás ismét a magyar turisztikai szektor motorja legyen, és partnereinket hatékonyan támogassuk az újraindítás kihívásaival szemben! Találkozzunk 2022. március 3-6. között!

Keresés az oldalon