Belföld 2020. augusztus 10.

Közel annyiba kerül megszállni egy tapolcai szállodában, mint egy szingapúri luxushotelben

Fatima Belföld 2020. augusztus 10.
Annyiba kerül itthon egy négycsillagos hotel két éjszakára, mint egy ötcsillagos szingapúri álomszálloda.

“Ugyanannyiba kerül a világhírű, 5 csillagos álomhotel, a Marina Bay Sands 2 éjszakára, mint egy 4 csillagos Hotel Tapolcán. És nem, nem a szingapúri szálloda akciózik, hanem a magyar árak szálltak el nagyon durván. 210 ezer forint 2 éjszakára 1 szoba” – írja a Spabook utazási blog, hozzátéve: vajon egy átlagos 4 csillagos szálloda tudja azt a szintet hozni, mint a világ egyik legelismertebb 5 csillagos szállodája?

 

 

 

 

#nyíltlevél #specialpost Ugyanannyiba kerül a világhírű, 5 csillagos álomhotel, a Marina Bay Sands 2 éjszakára, mint…

Közzétette: Spabook – 2020. augusztus 7., péntek

 

 

 

 

Versengenek az árak

Az RTL Klub Híradója is utánajárt a témának. Azt tapasztalták, hogy Tapolcán két embernek egy éjszakára 93 ezer forintba kerül a szállás – ez már azonban akciós ár, ugyanis eredetileg 109 ezer forintot kóstál -, míg ugyanez a tetőmedencével rendelkező, ötcsillagos szingapúri luxusszállodában 115 ezer forint.

Marina Bay Sands
Marina Bay Sands, Szingapúr / Fotó: Getty Images

Siófokon most 55 ezer forint egy éjszaka, Máltán viszont már 30-40 ezer forintért tengerre néző szobát lehet kapni, szintén négycsillagos hotelekben. A Szállodaszövetség elnöke, Flesch Tamás közölte: átlagosan 10 százalékkal drágultak a magyar szállodák a tavalyhoz képest – írja a 24.hu. Hiába a magasabb árak, a Balaton mégis nyertese lehet a járványhelyzetnek: a főszezonban 70-90 százalékos foglaltsággal működnek a hotelek, a hosszú hétvégén pedig telt házra számítanak.

Keresés az oldalon