Stockholmban hagyta Budapestre tartó utasait a Wizz Air

Startlap Utazás
A stockholmi reptéren töltötték az utasok az éjszakát, miután vasárnap esti Wizz Air-járatukat hétfőre halasztották, a légitársaság pedig nem tudott szállást intézni nekik.

 A Budapestre tartó utasok vasárnap délután öt körül még arról kaptak egy értesítést, hogy a gép várhatóan 40 perc késéssel fog indulni – írja a 444 az egyik utas beszámolója alapján.

 A beléptetés elkezdődött a reptéren, majd egyszer csak leállt a folyamat, az indulás pedig egyre késett. A tudósítás szerint hivatalos tájékoztatást nem kaptak az utasok, hajnali egy óra körül a Wizz Air-gép pilótája azt mondta, műszaki hiba van, amihez alkatrész kell, ezért az indulást elhalasztják másnap délután kettőre. Akkor azt mondta a társaság, hogy intéz szállást és transzfert.

Fotó: Getty Images

A biztonságiak ezután kitereltek mindenkit a váróba, ahol az utas szerint őrületes kommunikációs káosz volt. Két óra sorban állás után azt mondták, hogy a reggeli budapesti gép betelt. A Wizz Air mégsem tudott szállást intézni, az utasok a non-stop nyitva tartó reptéren töltötték az éjszakát.

A jelenlegi tervek szerint hétfőn 14.40-kor indul majd egy gép Budapestre.