Jelentős bővítést jelentett be a Wizz Air Romániában

Startlap Utazás
A légitársaság kedvezményes jegyeket biztosít a Blue Air pórul járt utasainak is.

 A Wizz Air szerdán bejelentette, hogy jelentős bővítést hajt végre Romániában, amelynek keretében öt repülőgéppel bővíti flottáját bukaresti bázisán, valamint növeli kapacitását Bákó, Kolozsvár, Iaşi és Nagyszeben útvonalain.

A Wizz Air már szeptember 9-én újabb ülőhelyekkel bővíti a régió járatait, október 4-én pedig megérkezik az első új Airbus A321, mely a romániai flottában teljesít majd szolgálatot. A bővítés részeként a Wizz Air három új útvonal bevezetését is bejelentette: Bukarestből Athénba, Prágába és Lárnakába repülhetnek az utazni vágyók. Ezen felül a járatok sűrűségében is növekedés várható több mint 30 meglévő útvonalon, köztük a legfontosabb célállomásokon: London, Róma, Milánó, Barcelona, Párizs, Brüsszel-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid és Tel-Aviv. A légitársaság összesen 2,6 millió ülőhellyel bővíti a romániai piacot – olvasható a sajtóközleményben.

Bővít a Wizz Air Romániában
Fotó: Wizz Air

Mint írják, a Wizz Air emellett kedvezményes árakat is kínál a Blue Air ügyfelei számára. Az érintett Blue Air utasok az eredeti foglalási azonosítójuk megadásával már 49,99 eurótól foglalhatnak jegyet a Wizz Air járataira. A foglalásokat a Wizz Air honlapján keresztül intézhetik. 

A bukaresti bővítésekkel és a romániai hálózat új útvonalaival a Wizz Air megszilárdítja piacvezetői pozícióját a Bukarestből, Kolozsvárról, Bákóból, Iaşi-ból, Nagyszebenből, Craiováról, Suceavából, valamint Temesvárról közlekedő legnagyobb légitársaságként. A fejlesztések ugyancsak alátámasztják a WIZZ elkötelezettségét aziránt, hogy a lehető legtöbb romániai utasnak kínáljon népszerű úti célokat, megfizethető árakon biztosítva a fenntartható utazást.