Világ 2021. január 01.

Összefogott a Tinder és Thaiföld: utazáson kereshetnek párt a szinglik

Fatima Világ 2021. január 01.
Thaiföld turisztikai testülete a Tinder társkereső alkalmazással együttműködve hirdet programot, melynek keretei közt a szinglik nyaralás közben kereshetik a szerelmet.

Thaiföld turizmusa az év vége felé lassan felpezsdült a 60 és 90 napos vízumok fokozatos bevezetésének köszönhetően – ám annak érdekében, hogy még egy kis extra lendületet adjanak neki, Thaiföldi Turisztikai Hatósága (TAT) a Tinderrel együttműködve kínál a helyi lakosoknak egyedülálló csomagokat. Az első utazás december 20-án indult ingyenes, városnéző körút volt a bangkoki Chao Phraya folyó mentén. Kilenc templomnál állt meg, és a híres jósnő, Chang-Tosaporn Sritula volt a házigazdája – írja a Lonely Planet.

Illusztráció: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

A második utazás január 9-én kezdődik, ahol 50 férőhely áll rendelkezésre – nem párban, hanem egyedül. Tartalmaz egy tengerparti partit és koncertet Koh Khaiban, Phuket partjainál. A harmadik turné is maximum 50 személy befogadására szolgál, január 23-ra van kitűzve. Ez egynapos vonatút a hatalmas Pa Sak Jolasid gáton, Lopburiban, a thaiföldi Majomvárosban és egy vacsorát – hamarosan pedig újabb útvonalak kerülnek fel. “A turizmus összeköti az embereket, és egyesek életre szóló partnerekre lelhetnek” – áll Yuthasak Supasorn, a TAT vezetőjének közleményében, hozzátéve: “A turisták a turizmus és a gazdaság támogatásában is segíthetnek nehéz időkben.”

A foglalások csak a belföldi turisták számára állnak rendelkezésre, jelentkezni a Sneaksdeal weboldalon keresztül (thai nyelven) lehetséges. A TAT elindított egy intelligens térképalkalmazást is, amely a turisták számára gyors hozzáférést biztosít a biztonságos utazáshoz szükséges információkhoz. Az alkalmazás több mint 1000 látnivalót, szállást, éttermet és érdekes helyet mutat 11 népszerű turisztikai útvonalon Bangkok közelében, ugyancsak tájékoztat a közegészségügyi intézkedésekről, az igazolásokról és a díjakról. Az alkalmazás jelenleg thai nyelven érhető el, a tervek szerint bővítenék az angol és kínai nyelvre is.

Keresés az oldalon