Belföld 2021. május 03.

Megnyílt az első magyarországi IntercityHotel

Startlap Utazás Belföld 2021. május 03.
Megnyílt az első magyarországi IntercityHotel, a német Deutsche Hospitality cégcsoport első budapesti szállodája a Keleti Pályaudvar szomszédságában helyezkedik el - közölte a szálloda.

A mintegy 30 millió eurós beruházással épült 312 szobás szállodában egy éttermet és egy BistroLounge & Bart alakítottak ki, valamint helyet kapott egy konferencia rész is, amely öt termével 200 fő befogadására alkalmas.

Érintésmentes be- és kijelentkezés a szállodában

Az IntercityHotel épületének tulajdonosa, a hamburgi B&L Group hosszú évek óta az IntercityHotel GmbH partnere, a budapesti szálloda a kilencedik, egyben első magyarországi épületük.

A budapesti InterCity Hotel látványterve a fejlesztés korábbi szakaszában (Fotó: deutschehospitality.com).

Az autóval érkezők számára a nyilvános mélygarázsban 230 parkolóhely áll rendelkezésre, a garázsban e-töltőállomást is kialakítottak.

A digitális szobakulcsként is szolgáló IntercityHotel applikáció segítségével pedig a vendégek érintésmentesen tudnak be- és kijelentkezni, illetve fizetni – közölték.

Budapest jó társaságba került a hotellel

A Deutsche Hospitality csoport IntercityHotel márkája több mint 40 felső-középkategóriás városi szállodát foglal magában, elsősorban repülőterek és vasúti főpályaudvarok közvetlen közelében.

Az IntercityHotel portfóliójába tartozó szállodák megtalálhatók Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Omanban és Kínában, további 20 pedig fejlesztés alatt áll.

A B&L Group hamburgi székhelyű vállalat, amely több mint 50 éves ingatlanfejlesztői múltra tekint vissza Németországban.

 

(MTI)

Keresés az oldalon