Belföld 2021. május 03.

Kelet-Magyarország szállodái lettek a 2010-es évek legjobb hotelei

Startlap Utazás Belföld 2021. május 03.
Véget ért a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás döntője, melyben a 2010-es évek legjobb 14 vidéki szállodája versenyzett a közönség szavazataiért. A nézők áprilisban két hétig voksolhattak a döntős hotelekre.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció gyártásában készült, egyetlen televíziós hotel versenyben, a 2010-es években induló 130 szálloda közül a legjobb 38 vett részt. A továbbjutók, vagyis a régiós első és második helyezettek pedig 2021. áprilisában, a döntőben küzdöttek meg a fődíjért.

Illusztráció. Fotó: Pixabay

A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás nyertese, a nézők szavazatai alapján, így a 2010-es évek legjobb hotele, a 2017-es győztes, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a döntőben a szavazatok 24%-át szerezte meg.

A közönségszavazás egyedi tervezésű díját a szálloda társtulajdonosa, Dr. Kanta Awa vette át az RTL Klubon sugárzott díjátadó műsorban. A döntőben leadott szavazatok 16%-val a második, a 2019-es évad győztes szállodája, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett. A bronzérmet pedig 2017 ezüstérmese, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb kapta a szavazatok 10%-val.

A műsor végén bejelentették a folytatást is. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazást 2022-ben is megrendezik.

Kapcsolódó fényképek, háttéranyagok a Szállodaszövetség honlapján, az “RTL Klub – Az Év Hotele” menüpont alatt elérhetők.

Keresés az oldalon