Belföld 2021. július 27.

Jön a Strandok Éjszakája - mutatjuk a programokat a Lupán

Fatima Belföld 2021. július 27.
Most szombaton lesz az év strandünnepe: a Strandok Éjszakáján fergeteges programok várnak Budapest tengerpartján is.

A hazai strandkultúra ünnepén, július 31-én, a Strandok Éjszakáján számos program csalogatja a látogatókat a karibi hangulatot idéző pálmafás, fehérhomokos egyedi élménycentrumba, a Budapest tengerpartjaként ismert, pár éve a strandolásnak új minőséget adó Lupa Beach-re.

Éjszakai strandröpi bajnokság és fürdőzés

A Lupa Beachen minden nap a „beachkultúra” ünnepe, hiszen tengernyi élmény várja a látogatókat Budapest tengerpartján az egész szezonban. Az Európában is egyedülálló élménycentrum, ami egy új minőséget adott a strandolásnak, megannyi lehetőséget kínál a beach- és vízisportok rajongóinak, a gyermekes családoknak, a napozós-pihenős nyaralóknak és az aktív strandolós-csobbanós látogatóknak egyaránt. A Lupa Autósmoziban hétvégénként a hazai és nemzetközi filmtermés legjobbjait nézhetjük, az 50-es évek Amerikájának hangulatát felidézve, a Beach tengerparti feelingjét pedig az esti órákban – ráadásul 7 után már belépő nélkül – is élvezhetjük, akár egy koktélt, egy hűs rozét kortyolva vagy egy holdfényes vacsorát elköltve.

Fotó: Lupa Tó Official

Július 31-én, a Strandok Éjszakáján a Lupa Beach egyedi programokkal készül.

Egyrészt ekkor rendezik meg az év első éjszakai strandröplabda bajnokságát, ami kihagyhatatlan élmény a beachsportok kedvelőinek. Természetesen lesznek gyerekprogramok, éjszakai fürdőzés és a beachklubok is hangulatos programokkal töltik meg, zenés aláfestéssel, a holdfényes „tengerpart” éjszakai életét.  Lesz – egyebek mellett – SUP oktatás a naplementében, SUP jóga és a Lupa szauna tornya a program zárásáig ingyen használható. Bővebb információ a Lupa Beach hivatalos Facebook-oldalán, ITT.

Keresés az oldalon