Ingyenes lesz a gyerekeknek a Lupa

Startlap Utazás
Budapest határában található strandon egy felnőtt akár három gyerekkel is érkezhet, utóbbiaknak 12 éves korig ingyenes lesz a fürdőzés. De 12-18 éves kor között is olcsóbb lesz majd a jegy.

Megújuló szolgáltatásokkal május 28-án nyit újra a Lupa – írja a Világgazdaság.  Ekkor a strand ingyenes gyereknapot is tart.

A fürdőhely bejelentése alapján az idei idei szezonban a 12 év alattiaknak ingyenes lesz a Lupa, egy felnőtt mellett akár három gyerekkel érkezve is.

Olcsóbb jegyet válthatnak a 12-18 év közötti fiatalok és a 60 éven felüliek is, féláron mehetnek strandolni a budakalászi és szentendrei lakcímkártyával rendelkezők. 16 órától pedig 30%-os engedménnyel mehet be bárki.

A légifotón a Lupa-tó Budakalász közelében
Fotó: .
MTI/Varga György

A fürdőzőket olyan élmények várják, mint a Flyboard, amely egy deszkaszerű carbon építmény. Ezen állva a vendéget akár 4-6 méter magasra repíti a vízsugár. 

Hasonlóképpen működik mint a Jetpack: ez egyfajta „hátizsák”, amely a levegőbe emeli a bátrabb látogatókat. Ezenkívül a vízen suhanó Óriásbanán akár 6 fővel is száguldozhat.

A látogatókat továbbra is mediterrán hangulat, pálmafás, homokos part és kristálytiszta víz várja.