Belföld 2021. január 06.

Létszámkorlátozás az eplényi sípályán

Fatima Belföld 2021. január 06.
Újabb szabályok léptek életbe az eplényi sípályán - többek közt létszámkorlátot vezettek be.

A maximális védelem érdekében további intézkedéseket kellett bevezetni az eplényi sípályán való tartózkodás időtartamára. Az egy nap eladott jegyek számát 1500 db-ban maximalizálták, számításaik alapján a havas felületeket alapul véve így is legalább 20nm hely fog jutni minden egyes sportoló számára.

Az Intersport Síaréna csak a síelni és snowboardozni vágyó közönséget fogadja – szánkózni továbbra sem megengedett! A létesítmény területe a kísérők és nézelődők számára nem látogatható, ezzel is elősegítik a távolság betartását. 

Az új szabályok 2020. december 29-én léptek életbe, visszavonásig érvényesek – közölte az Intersport Síaréna.

Maszkot viselõ síelõ az eplényi síaréna tanpályáján 2020. december 5-én. Megnyitották az elsõ sípályát az eplényi síarénában – közölte a síközpont december 3-án a közösségi oldalán, ahol a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek. A síközpont területén a koronavírus-járvány idején több fertõtlenítõpontot is kihelyeztek, és vendégeiktõl védõmaszk vagy csõsál, illetve kesztyû viselését kérik. Kiemelték: a felvonókon is kötelezõ a védõeszközök használata. MTI/Vasvári Tamás

Az online jegyértékesítés is megkezdődött, így könnyen be lehet kerülni a napi limitbe, ráadásul a sorban állásnak is búcsút inthetnek a látogatók. Továbbra is érvényben van a koronavírus-protokoll is, ráadásul a kollégáknak joguk van kizárni az Intersport Síaréna területéről a szabályszegőket és a szolgáltatásokat megtagadhatják tőlük.

Keresés az oldalon