Világ 2019. szeptember 11.

Kubát egyszer látni és érezni kell!

Szponzorált tartalom Világ 2019. szeptember 11.
A Karib-térség egyik legizgalmasabb úti célja vitathatatlanul Kuba. Az embereknek elsőre csupa romantikus klisé ugrik be az országról; szivarozó idős hölgyek, mojitót kortyolgató Hemingway, Che Guevara arcképével díszített piros pólók, füstös kávázók, antik autók Havanna utcáin és salsa orrba-szájba. És az igazság az, hogy bár ezek mind részei, az ország ennél sokkal több: csodás természet, szikrázó napsütés és virágzó kulturális élet.

Nem mindenki tudja, hogy Havanna nem csak a Karib-térség, de a világ egyik kultúrában leggazdagabb városa is. Amellett, hogy koloniális hangulatát a mai napig gondosan őrzik, a város több mint 900 történelmi látnivalóval büszkélkedik. Kiállítások, múzeumok, kortárs művészek mind részei az ország öntudatának.

Kubát nemhiába hívják a salsa hazájának, így nem csoda, hogy itt található a világ legnevesebb balett- és tánciskoláiból jó pár.

FELFEDEZŐÚTON KUBÁBAN TENGERPARTI PIHENÉSSEL CAYO SANTA MARIA SZIGETÉN

2019. november és 2020. március között 6 időpontban indulnak csoportos, magyar idegenvezetővel kísért körutazások Kubába. Ne maradj le! Foglalj most akár 41 500 Ft/fő előfoglalási kedvezménnyel!

Hirdetés

 

Akár dohányzik az ember, akár nem, mindenki tudja, hogy a legjobb szivarokat Kubában készítik. Sokan szinte csak azért utaznak Pinal del Rio tartományba, hogy részt vegyenek egy „szivartúrán”. Itt meg lehet nézni az ültetvényeket és a gyártás folyamatát is, ami még akkor is nagyon érdekes, ha a legenda, miszerint ezek a szivarok azért olyan finomak, mert a fiatal lányok a combjukon sodorják őket, természetesen nem igaz.

A tartományt az ültetvényeken kívül csodás mészkőhegységei, guava likőrje és orchideái miatt is érdemes meglátogatni.

Talán nincs még egy hely, ahol a gyarmati idők hangulatát annyira sikerült megőrizni, mint Kuba városaiban, így a tengerparti ékszert, a hajdani francia gyarmatot, a dél gyöngyszemének is nevezett Cienfuegost, valamint az egykor virágzó cukorgyárairól híres, szintén történelmi időket idéző Trinidadot semmiképp nem szabad kihagyni!

ŐSZI KARIBI ÁLOMNYARALÁS KUBÁBAN

2019. november 13-24. / 10 éj. Repülő, hotel 4*, teljes ellátás, a tengerparton all inclusive ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás. Előfoglalási kedvezmény: 16 500 Ft/fő

Hirdetés

 

Ha Kuba, az ember nem csak a kultúrára és a tájra kíváncsi, de szeretne eltölteni pár napot a türkizkék tenger partján koktélozva, a selymesen puha homokban heverészve.

Ehhez a legtöbb utazási iroda a populáris és túlzsúfolt Varadero Beachet ajánlja, ám a Tensi inkább Cayo Santa Mariara szervezi a pihenős napokat, ami jóval nyugisabb, szellősebb és minden szempontból szebb, mint az agyonzsúfolt Varadero. S ha már Cayo Santa Marián pihenünk, életre szóló élményben lehet részünk, ha ellátogatunk egy különleges programra, ahol a világ egyik legintelligensebb emlőseivel, a kedves, okos és „mosolygós” delfinekkel úszhatunk együtt.

TÉLI EGZOTIKUS ÁLOMUTAZÁSOK KUBÁBAN

2020. jan. 27.-febr. 7. vagy 2020. febr. 27. - márc. 9. / 10 éj., Repülő, hotel 4*, teljes ellátás, a tengerparton all inclusive ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás. Előfoglalási kedvezmény: akár 33 500 Ft/fő

Hirdetés

 

Kuba az a desztináció, amit még mindig sokkal érdemesebb csoporttal felfedezni, mint egyedül nekivágni. A Tensi több évtizede szervez utakat a szigetországba így rengeteg tapasztalattal rendelkezik arról, hogyan lehet az ott töltött időt a legjobban kihasználni.

Fontos szempont, hogy a kiscsoportos túrákat nagy tudású, helyismerettel rendelkező idegenvezetők kísérik, valamint az, hogy a vendégek kizárólag minőségi szállodákban szállnak meg. Érdemes időben foglalni, hiszen így remek kedvezményekben részesülhet az ember. S akinek Kuba nem elég, bátran nekivághat a legújabb, Kuba és Panama kombó túrának is!

FELFEDEZŐÚTON PANAMÁBAN ÉS KUBÁBAN PIHENÉSSEL CAYO SANTA MARIA SZIGETÉN

2020. március 15-29. / 13 éj. Repülő, hotel 4*, teljes ellátás, a tengerparton all inclusive ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás. Előfoglalási kedvezmény: 41 500 Ft/fő.

Hirdetés

 

2019. november és 2020. március között 5 időpontban indulnak csoportos Kuba körutazások. Csapj le a legjobb ajánlatra és biztosítsad a helyedet legkésőbb 3 hónappal indulás előtt a legnagyobb előfoglalási kedvezménnyel. Rád is vár egy mesés karibi álomnyaralással kombinált Kuba körutazás!

Keresés az oldalon