Karácsonyi fotópályázat 2021: lezárult a képek beküldése, január 3-ig tart a szavazás

Startlap Utazás
Az ország legszebben kivilágított települését keressük idén is egy fotópályázat keretében. A győztesre értékes nyeremények várnak, a fődíj több mint 200 ezer forint értékű fénydekorációs csomag a GLANSYA Kft. jóvoltából. Szavazz te is a kedvencedre!

Frissítve! (2021.12.20., 12.45): Délben lezárult a fotók beküldési határideje. Feltöltöttük az összes beérkezett képet, amikre január 3-ig lehet szavazni Utazás Tippek Facebook-oldalunkon. Minden reakció – lájk, szívecske- egy-egy szavazatot ér. A legtöbb reakciót begyűjtő fotó lesz a győztes, s ezáltal beküldője megszerzi otthonának az ország legszebben kivilágított települése címet. Az összes fotó megtekinthető itt:

A pályázat menete, nyeremények

Advent első hétvégéje előtt újra meghirdettük karácsonyi fotópályázatunkat, aminek keretében keressük 2021 legszebben kivilágított települését. Az első képek már megérkeztek, és Utazás Tippek Facebook-oldalunkon lehet rájuk szavazni.

Fontos, hogy továbbra is várjuk a fotókat, egészen december 20-igHa nevezni szeretnéd a lakóhelyed, akkor kérjük, hogy a fotót küldd el szerkesztőségünknek az utazas@startlap.hu e-mail címre, a tárgy mezőben tüntesd fel a “Karácsonyi fények 2021” jeligét, az üzenetben pedig írd meg, pontosan hol készült a felvétel. 

Ha te is pályáznál, érdemes minél hamarabb beküldeni a képet, ugyanis a legtöbb kedvelést, azaz lájkot kapott fotó nyer majd, ezáltal pedig “Az ország legszebben kivilágított települése” címet is megszerzi a lakóhelyének. A szavazás 2022. január 3-ig tart.

Ráadásul, idén értékes nyeremények is várnak. 

A győztes pályázó a GLANSYA Kft. jóvoltából adventi fénydekorációs nyereménnyel gazdagodhat.

A több mint 200 ezer forint értékű  Glansya – BASIC Adventi Fénydekorációs csomag elsősorban közterületi elemeket tartalmaz – olyanokat, amiket az ünnepi időszakban az utcákon, tereken, parkokban láthatunk – , így a nyertesnek lehetősége lesz akár felajánlani a saját településének a díjat, hozzájárulva ezáltal a jövő évi dekorációhoz,

vagy 

válogathat mindazon termékek közül a Glansya-Fényszervíz kínálatában a csomag értékének megfelelően, amiket otthonában szeretne élvezni.

 

Mindemellett az első öt helyezett Startlapos ajándékcsomagot nyer. A pályázat részvételi szabályzatát itt olvashatod.