Az ország legszebben kivilágított települését keressük 2021-ben is - Nevezd a lakóhelyed, értékes nyeremény vár!

Startlap Utazás
Ismét meghirdetjük karácsonyi fotópályázatunkat. Idén értékes fődíj is vár a nyertesre: a győztes pályázó a GLANSYA Kft. jóvoltából adventi fénydekorációkkal gazdagíthatja a települését, otthonát. Mutatjuk a nevezési részleteket.

Advent első vasárnapján – idén november 28-án – felgyúlnak a karácsonyi fények, a városok, falvak utcái ünnepi díszbe öltöznek. A Startlap Utazás rovata ennek apropóján második alkalommal hirdet fotópályázatot “Karácsonyi fények” témakörben, egyúttal keresi az ország legszebben kivilágított települését.

Arra kérünk, hogy készíts egy fotót, ha már karácsonyi fényekben ragyog a lakóhelyed. Lehet ez egy szépen kivilágított utca, vagy például egy hangulatos köztéri dekorációkkal díszített tér, a lényeg, hogy a fotóval mutasd be a település egy, már ünnepi díszbe öltözött részét. 

Ha nevezni szeretnéd a lakóhelyed, akkor kérjük, hogy a fotót küldd el szerkesztőségünknek az utazas@startlap.hu e-mail címre, a tárgy mezőben tüntesd fel a “Karácsonyi fények 2021” jeligétaz üzenetben pedig írd meg, pontosan hol készült a felvétel. 

Beküldési határidő: 2021. december 20., hétfő 12.00 óra

Az adventi első hétvégét követően érdemes minél hamarabb elküldeni a fotót, ugyanis a beérkező képeket folyamatosan, már december 6-tól feltöltjük a Facebook-oldalunkra, és a felvételre adott reakciók onnantól kezdve érvényes szavazatnak számítanak. Fontos: a beküldött fotó nem lehet régebbi 30 napnál, tehát a tavalyi szezonban készült felvételeket nem fogadjuk el. Olvasóink választhatják ki, hogy melyik kép legyen a nyertes, ezáltal pedig “Az ország legszebben kivilágított települése” címet is megszerzi a lakóhelyének.

Idén a kitüntető cím mellett értékes fődíj is vár a nyertesre:

A győztes pályázó a GLANSYA Kft. jóvoltából adventi fénydekorációs nyereménnyel gazdagodhat.

A több mint 200 ezer forint értékű  Glansya – BASIC Adventi Fénydekorációs csomag elsősorban közterületi elemeket tartalmaz – olyanokat, amiket az ünnepi időszakban az utcákon, tereken, parkokban láthatunk – , így a nyertesnek lehetősége lesz akár felajánlani a saját településének a díjat, hozzájárulva ezáltal a jövő évi dekorációhoz,

vagy 

válogathat mindazon termékek közül a Glansya-Fényszervíz kínálatában a csomag értékének megfelelően, amiket otthonában szeretne élvezni.

Mindemellett az első öt helyezett Startlapos ajándékcsomagot nyer. A pályázat részvételi szabályzatát itt olvashatod.

Tavaly Dabas szerezte meg a kitüntető címet, idén vajon melyik lesz az ország legszebben kivilágított települése?