Belföld 2021. június 12.

Everness Nomád: családias rendezvény a Balatonnál

Startlap Utazás Belföld 2021. június 12.
Idén először debütál a Balaton déli partján az Everness Nomád eseménye.

Balatoni táj, jóga, meditációk, előadások, workshopok, hangfürdők – a kisebb, családiasabb, június 17-21. között  Siófok-Törekin debütáló Everness Nomád rendezvény a természetközelségről, a komfortzónákból való kilépésről és természetesen az önismeretről szól majd. 

“Szerettünk volna a nyár elejére egy olyan kisebb rendezvényt, ahol az emberek visszakapcsolódhatnak a közösségi létbe és számtalan önismereti eszköz segítségével a pszichéjüket, a testüket és a lelküket is regenerálhatják” – mondja Klein Csaba.

“A Nomád egy hihetetlenül szép területen fekszik, ahol a természet burjánzik, ahol csak elvétve van térerő és hiszem, hogy tényleg minden adott lesz a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez” – tette hozzá az Everness alapítója.

A Nomád védettségi igazolvány nélkül látogatható. 

A balatoni eseményen öt helyszín várja majd a vendégeket, ahol előadásokat, workshopokokat, jógafoglalkozásokat, meditációkat és hangfürdőket élvezhetnek.

Everness Nomad

Előadást tart többek között Gánti Bence integrál pszichológus az elveszett ősiségünk újraintegrálásáról, Zaka Dominika vándor tanító, lovas nomád a kalandjairól, tapasztalatairól, Budai Gergely tréner, coach, a járvány idején megélhető békéről, Kiss Balázs Kunó író, tanító pedig a kvantumfizikáról.

Erdőfürdő lesz Bach Évával, illetve Szakál-Szabó Szandra a meztelenség gyógyító erejéről mesél, de lesz erőtánc, integrált családállítás, haka, tantra foglalkozások és szufi szívtánc is. Reggelente hangfürdők, mantrakörök, jógafoglalkozások várják az ébredező vendégeket, este pedig hangtál meditációk, chill zenék, erdei szertartások zárják a programot. Fellép a Žagar Experience, az Earh Jam, a Korai Electric és az Ecstatic Dance.

Keresés az oldalon