Belföld 2021. február 03.

Budapesten ad koncertet The Weeknd jövő novemberben

Fatima Belföld 2021. február 03.
The Weeknd bejelentette színpadi visszatérését az After Hours elnevezésű világkörüli turnéjával - ez a várva várt, szenzációs koncert 2022. november 4-én a Budapest Arénában is látható lesz! A jegyértékesítés az énekes Super Bowl fellépését követően, február 8-án 10 órakor indul.

A 104 állomásból álló 2022-es turné január 14-én indul majd a vancouveri Rogers Arénában, és többek között Chicago, Los Angeles, Miami, Madrid, Párizs, Berlin és Budapest után november 16-án fejeződik be a londoni O2 Arénában.

The Weeknd koncert Budapesten

A világkörüli turné bejelentése csak néhány nappal előzi meg a multi-platina eladásokat produkáló énekes Super Bowl fellépését, és tartalmaz egy maroknyi átütemezett dátumot is, amelyek így a kibővített 2022-es After Hours World Tour részévé válnak. A 39 újabb koncert hozzáadásával – köztük a november 4-i budapesti fellépéssel, – egyidejűleg The Weeknd február 5-én, pénteken megjelenteti The Highlights című anyagát is, amelyre legismertebb műveit gyűjtötte egybe. Noha ez nem egy „Greatest Hits” album, mégis az újabb rajongók számára segítséget nyújthat korunk egyik legkeresettebb előadójának legjobb és legnépszerűbb dalaiban való eligazodásra. A lemez  már előrendelhető ITT.

Több mint egy évvel a megjelenése után “Blinding Lights” slágere még mindig rekordokat dönt, hete az első tízben, és azon belül már 38. hete az amerikai slágerlista első 5 helyezettje között található.

A budapesti koncertre jegyek február 8-án, 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A fellépésre limitált számban VIP csomagok is elérhetők.

Keresés az oldalon