Belföld 2021. május 01.

Egyes benzinkutakon is jól jöhet a védettségi igazolvány

Startlap Utazás Belföld 2021. május 01.
Magyarországon meglett a 4 millió beoltott, és ennek köszönhetően május elsején új járványügyi intézkedések léptek életbe.

A Mol pénteki Facebook-bejegyzésében arról tájékoztat, hogy megnyitották a töltőállomások teraszait, és már nem csak elvitelre lehet kérni a Fresh Corner-termékeiket, hanem helyben is elfogyaszthatják a vendégeik.

Időközben, péntek délután Magyarországon meglett a 4 millió beoltott, és ennek köszönhetően szombaton új, lazább járványügyi intézkedések léptek életbe. Többek között lehetőség nyílt arra is, hogy a vendéglátóhelyek belső tereiben is tartózkodhassanak vendégek fogyasztás céljából, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tartózkodhatnak fogyasztás céljából beltérben.

Erre reagált az OMV a május elsején: “Mától a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink frissítőiket helyben, a VIVA kávézóink belső területén is elfogyaszthatják”, ha fel tudják mutatni a védettségi igazolványt.

Keresés az oldalon