Tragikus balesetben halt meg az ismert tiktoker

Startlap - Startlap
Kara Santorellinek közel 50 ezer követője volt a halála előtt, a 18 éves fiatal egy floridai étteremben dolgozott részmunkaidősként a tanulás mellett.

Tragikus autóbalesetben vesztette életét egy ismert tiktoker. Kara Santorelli azután halt meg, hogy azt mondta a követőinek, még soha nem ütközött autóval.

A lányt Floridában érte baleset, miután egy autó átsodródott a sávjába, majd Santorelli kocsijába hajtott. A The Sun szerint a fiatal nő egy héttel a szerencsétlenség előtt egy videót is megosztott a TikTok-on arról, hogy még soha nem volt autóbalesete. A felvétel jelenleg nem elérhető, Kara Santorelli az alábbi feliratot fűzte a videóhoz a lap szerint:

„Amikor megpróbálnak rossz sofőrnek nevezni, de még sosem ütöttem el senkit vagy ütköztem autóval”.

A lány családját, barátait, ismerőseit és követőit nagyon lesújtotta a baleset. Kara Santorelli édesanyja arról írt a közösségi oldalakon, hogy mennyire szerencsésnek tartja magát, hogy Kara lehetett a lánya.

A fiatal nagynénje pedig azt közölte a lányról, hogy 18 év alatt több embert érintett meg, mint sokan képesek erre egy hosszú élet alatt. A család egyébként arra kérte a gyászolókat, hogy adakozzanak a Chesapeake Bay Retriever Alapítványnak, és segítsenek a kutyáknak, hiszen Kara Santorelli is rajongott az állatokért.

@kara_santorelli13Roxy🥰♬ ALL MINE – Brent Faiyaz

Kiemelt kép illusztráció, fotó: Getty Images

Ez is érdekelhet

képcím

Hvg: a Schadl-ügy egyik tanúja az Árpád hídi baleset áldozata

képcím

A honvédség ezredesét gázolták halálra az M1-es autópályán

képcím

18 ember sérült meg az M7-esen: helyszíni videó a mentésről