Zöldség, ami gyümölcs: a rebarbara

Tavasz végén jelenik meg a piacokon csinos kötegekbe fogva, a pirosas-zöldes levélnyelek tömege, a rebarbara.

Sokan szinte észre sem veszik, mások nem ismerik, elmennek mellette, nem tudják, mi mindenre lehetne felhasználni.

A friss, roppanva törő rebarbaraszárak közül a pirosas színűeket válasszuk, ezek általában ízesebbek, mint a zöld fajták!

A r

egy.hu1 éve
Tovább olvasom
A klímaszerelő elmagyarázta: nem szabad a légkondit 26 fokra állítani
A nyári forróságban szinte elengedhetetlen, hogy be legyen kapcsolva a légkondi az otthonunkban, az azonban egyáltalán nem mindegy, hány fokra állítjuk be.
0 seconds of 1 minute, 7 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Mogyorókrémteszt: megéri a Nutellát venni vagy az utánzatok a jobbak?
04:18
00:00
01:07
01:07
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

A tökéletes marhapörkölt

streetkitchen.hu16 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves