Zöldség, ami gyümölcs: a rebarbara
Tavasz végén jelenik meg a piacokon csinos kötegekbe fogva, a pirosas-zöldes levélnyelek tömege, a rebarbara.
Sokan szinte észre sem veszik, mások nem ismerik, elmennek mellette, nem tudják, mi mindenre lehetne felhasználni.
A friss, roppanva törő rebarbaraszárak közül a pirosas színűeket válasszuk, ezek általában ízesebbek, mint a zöld fajták!
A r
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu4 órája
Nagymamám féltve őrzött receptje - erdélyi töltött káposzta karácsonyra
mindmegette.hu13 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu16 órája
Nem mindig jó jel, ha a kutyád túl engedelmes
haziallat.hu6 órája
A békák gyilkos lódarazsat ennének?
magyarmezogazdasag.hu15 órája
Megváltozik a cicád, amikor vendégek jönnek? Nem véletlenül!
haziallat.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva