Vannak ételek, amiket csak egy ember tud olyanra elkészíteni, amilyenre kell – a rózsás sparhelt titka
A rózsás sparheltet bekötöttük a kéménybe, és a szomszéd néniktől megtanultam, hogyan kell rendesen megrakni benne a tüzet.
Harmadszorra már minden füstölés nélkül lobogott a tűz, sült a padlizsán, rotyogott a fazékban a gulyás, és készültem rá, hogy végre-valahára megsütöm azt a bizonyos túrós lepényt, amihez hiányzott a "valami", ami talán a spar
egy.hu2 éve
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu2 órája
Így nem ég le a linzer alja - a nagyim is így készítette
mindmegette.hu5 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu14 órája
Megváltozik a cicád, amikor vendégek jönnek? Nem véletlenül!
haziallat.hu14 órája
Egy csipet tűz a hideg hónapokra
spatrendonline.hu11 órája
A békák gyilkos lódarazsat ennének?
magyarmezogazdasag.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva