Tudtad, hogy itthon is megterem a világ egyik legritkább gyümölcse?
A Vince gasztronómiai magazin nemrég számolt be arról, hogy jó tűrőképessége miatt Magyarországon is eléldegél a különleges gyümölcs, ami édeskés zamatának köszönhetően nemcsak nyersen, hanem feldolgozva is finom, ráadásul hihetetlenül egészséges.
Mutatjuk, mit érdemes tudni a dél-amerikai növényről.
A pitanga, más néven surinam csereszn
hamuesgyemant.hu8 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu2 órája
Így nem ég le a linzer alja - a nagyim is így készítette
mindmegette.hu5 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu14 órája
Megváltozik a cicád, amikor vendégek jönnek? Nem véletlenül!
haziallat.hu14 órája
Egy csipet tűz a hideg hónapokra
spatrendonline.hu11 órája
A békák gyilkos lódarazsat ennének?
magyarmezogazdasag.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva