Tökéletesen puha pitetésztát szeretnél? Víz helyett használj vodkát!
A tökéletes pitetészta elkészítése alapvetően nem egy túl bonyolult folyamat, de a valódi, igazán omlós és puha tészta mégis csak keveseknek sikerül.
Most mutatunk egy olyan meglepő összetevőt, amitől még a kezdő szakácsok pitéi is olyan mennyeiek lehetnek, mintha cukrászdában vettük volna!
hamuesgyemant.hu1 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu22 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu9 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu10 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu18 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu19 órája
Jön a szilveszteri Szuperlottó 7 milliárd forintos nyereménnyel
hirtv.origo.hu6 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva