Szürcsöld, idd vagy kanalazd: a levestálalás és -evés művészete
A levesevés etikettje viszonylag könnyűnek tűnik, hiszen adott egy tányér leves, hozzá pedig a kanál.
Mi sem egyszerűbb, mint szépen kikanalazni a levest a tányérból!
Semmi extra.
De ha csészében érkezik a leves?
Vagy kistányéron, cipóban?
Mi legyen, ha forró, ha túl sűrű, ha kenyeret ennénk hozzá, ha csontos hús vagy magos gyümölcs van a levesben?
egy.hu6 hónapja
Még több friss hír
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu7 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu11 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva