Szürcsöld, idd vagy kanalazd: a levestálalás és -evés művészete
A levesevés etikettje viszonylag könnyűnek tűnik, hiszen adott egy tányér leves, hozzá pedig a kanál.
Mi sem egyszerűbb, mint szépen kikanalazni a levest a tányérból!
Semmi extra.
De ha csészében érkezik a leves?
Vagy kistányéron, cipóban?
Mi legyen, ha forró, ha túl sűrű, ha kenyeret ennénk hozzá, ha csontos hús vagy magos gyümölcs van a levesben?
egy.hu6 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu18 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu13 órája
Mit tesznek a korai traumák a gyermek agyával?
koloknet.hu20 órája
Szívproblémákat, daganatos betegségeket és gondolkodási zavarokat okozhat
magyarhirlap.hu7 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva