Ropogós sörös-mézes malacsült
A malacsült egy igazi magyar comfort food (lélekmelengető étel), amit a leggyakrabban az ünnepekkor, karácsonykor vagy szilveszterkor készítünk el.
Most egy mézes-sörös pácban érlelt verziót mutatok, amiben a temérdek fokhagyma fűszerezése mellett a méz édessége és a barnasör kesernyessége alakít izgalmas pikantériát.
A sütési időt lerövidíthetjük,
nosalty.hu11 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu13 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu15 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu10 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva