Rejtély megoldva: ezért vannak tele lyukkal a svájci sajtok
A svájci sajt évszázadok óta ikonikus külsejéről ismert, de sokáig senki sem tudta pontosan, miért keletkeznek a lyukak benne.
Az első elméletek már több mint száz éve megszülettek: egy 1917-es amerikai tanulmány szerint a "szemeknek" nevezett üregekért a fermentáció során keletkező gázbuborékok felelősek, amelyeket bizonyos baktériumok hoznak létr
hamuesgyemant.hu3 hete
Még több friss hír
A legfinomabb sült kacsamell receptjei, nemcsak a hús íze, a köret is változatos
mindmegette.hu21 órája
Már népbetegség, pedig iszonyú fájdalommal jár - így kerülheted el a legegyszerűbben
mindmegette.hu1 napja
Most van rá igazán szükség: 10 C-vitaminban gazdag zöldség és gyümölcs a vírusok ellen
mindmegette.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
7 csodaszép klasszikus lánynév, ami eleganciát és bájt sugároz
babanet.hu15:27
Süllyedésbiztos meggyes pite (recept), amiben a meggy "lebeg" a tésztában
koloknet.hu10 órája
Némán tűrjem, ha a szomszéd állata rendszeresen átjár a telkemre?
agroforum.hu7 órája
Soha nem fogsz mást sütni hétvégére! Almás sütemény vaníliás pudinggal
erdekesmagazin.hu8 órája
Immunerősítő tárkonyos csirkeragú leves – recept
lifeandbody.hu9 órája
A felvágott, amit a magyaroktól neveztek el a világban
vince.hu11 órája
6 ártalmatlannak tűnő szokás, ami idő előtt öregíti az agyunkat
mindmegette.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva