Punya, vakaró, bodag: ezek a lepénykenyerek a cigány konyha remekei
Ha szereted a házias, illatos, frissen sült kenyérféléket, akkor ezekbe a cigány lepénykenyerekbe rögtön beleszeretsz!
Egyszerű alapanyagokból, mégis fantasztikus ízek születnek, ráadásul gyorsan, otthon is elkészíthetjük őket.
Így készül a bodag, a punya és a vakaró nevű lepénykenyér.
mindmegette.hu2 hónapja
Még több friss hír
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu20 órája
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mit tesznek a korai traumák a gyermek agyával?
koloknet.hu1 órája
Sugarbaby voltam és bánom. 10+1 igaz történet
bien.hu10 órája
10 dolog, amit a férfiak sosem mondanak ki, de imádnak a nőkben
bien.hu21 órája
Mit árul el rólad, mikor jött meg először a menstruációd?
rtl.hu15 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva