Pincepörkölt recept: ezt az ételt ették a magyarok több száz éve szüret idején, ma már senki nem ismeri
Vissza a gyökerekhez!
A magyar szüretek idején a falusiak hagyományosan ezt az ételt ették, hogy kibírják a nehéz, egész napos munkát.
Ma már szinte kikerült a köztudatból, pedig tápláló, hihetetlenül laktató és a magyar gasztronómia egyik elfeledett kincse.
erdekesmagazin.hu4 hete
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu20 órája
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Az eredeti bolognai recept, amit 134 éve nem tudnak felülmúlni
drive.hu6 órája
Mit tegyünk, ha a fürdőszobában szennyvíz szag van?
magyarhirlap.hu10 órája
Mézes pulykamell bacon köntösben
spatrendonline.hu22 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu4 órája
6 ünnepi fogás, amit csak mértékkel érdemes fogyasztani
hamuesgyemant.hu19 órája
Kijött a legnépszerűbb okostelefonok rangsora
haszon.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva