Paszírozott halászlé
A passzírozott halászlé az a verzió, amikor nem bízzuk a véletlenre, hogy kijön-e minden íz a halból — mi bizony kipréseljük belőle, amit csak lehet.
Olyan, mintha a halászlének saját wellnessnapja lenne: sütünk, főzünk, passzírozunk, aztán jöhet a nagy, selymes végeredmény.
streetkitchen.hu1 órája
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu16 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu22 órája
Töltés
Kapcsolódó
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu13 órája
Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié
mindmegette.hu17 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu18 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu21 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu3 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu4 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu12 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva