Párolt lilakáposzta
Ahogy a leírásban is írtam, nem kell besózni, kinyomkodni a káposztát mielőtt főznénk.
A tapasztalatom alapján sokkal ízesebb, szaftosabb marad így, és majd csak az ételben ereszti ki a levét, amit egyébként, mint sóslé kiöntenénk.
nosalty.hu6 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu19 órája
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu2 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu4 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu4 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva