Parázson érlelt nosztalgia – szalonnasütés nélkül nincs is igazi nyár
A grill-barbeque-smoker trendek mellett vajon van-e még, aki szalonnát süt?
Csak szalonnát, hagymával?
Botra tűzött, nagy gondossággal bevagdosott szalonnát, ami kakastaréjként nyílik ki az izzó parázs felett?
Aminek zsírja simogatja az édes hagymafejet, majd a hófehér kenyérkaréjra csöppen, és szép lassan átitatva, fenséges ízötvözetet varázsol?
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu12 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva