Lu Boen, a 101Bistro társalapítója: Küldetésem, hogy hidat képezzek a magyar és a kínai kultúra között
Két motivációja volt Lu Boennek, amikor megnyitotta első éttermét, a Ramenkát: az otthoni, kínai ízeket szerette volna a maga tányérjára is odavarázsolni, illetve a saját gyerekkori traumáit szerette volna átkeretezni.
Most újabb mérföldkőhöz érkeztek: a hamarosan Budapesten is bemutatkozó, világhírű gasztropiacon, a Time Out Marketen ők is helyet
wmn.hu4 hónapja
Még több friss hír
Visszatérés a klasszikus bárkultúra alapjaihoz: megnyitott a Lazy Lion bár az Adria Palotában
hamuesgyemant.hu1 napja
Ettől lesz a vörösboros marhapörkölt olyan szaftos, hogy kenyérrel muszáj kitunkolni
kertesrecept.hu1 napja
A miskolci töltött káposzta, ami felülír minden hagyományt: ezt kár lenne kihagyni
kertesrecept.hu1 napja
Töltés
5 jel, hogy az őrangyalod melletted van és segít neked
bien.hu10 órája
Emiatt bukik el sok Tesla a műszaki vizsgán
haszon.hu14 órája
Mit főzz karácsonykor, amit a gyerekek is szívesen megesznek?
evamagazin.hu16 órája
5+1 recept arra az esetre, ha csak 30 perced van főzni
prove.hu20 órája
6 mesebeli karácsonyi vásár Budapesten, ahol nézelődni is élmény
hovege.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva