Lu Boen, a 101Bistro társalapítója: Küldetésem, hogy hidat képezzek a magyar és a kínai kultúra között
Két motivációja volt Lu Boennek, amikor megnyitotta első éttermét, a Ramenkát: az otthoni, kínai ízeket szerette volna a maga tányérjára is odavarázsolni, illetve a saját gyerekkori traumáit szerette volna átkeretezni.
Most újabb mérföldkőhöz érkeztek: a hamarosan Budapesten is bemutatkozó, világhírű gasztropiacon, a Time Out Marketen ők is helyet
wmn.hu5 hónapja
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Sugarbaby voltam és bánom. 10+1 igaz történet
bien.hu3 órája
10 dolog, amit a férfiak sosem mondanak ki, de imádnak a nőkben
bien.hu13 órája
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu17 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu9 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva