Krémes és ellenállhatatlan: serpenyőben sült csirkemell, toszkán módra – recept!
A csirkemell az egyik legsokoldalúbb alapanyag: töltve, göngyölve, zöldségekkel, gyümölcsökkel, de gyakorlatilag bármivel jól passzol.
Ha a főzés során szeretnénk az egyszerűségre törekedni, ám gazdag ízekre vágyunk, készítsük el ezt a toszkán receptet, amely omlós, lágy textúrája miatt garantáltan az egyik kedvencünk lesz.
Ami igazán fino
hamuesgyemant.hu11 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu14 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu15 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu11 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva