Kolozsvári rakott káposzta fehérborral
Pikánsabb lesz a káposzta a bortól, megéri kipróbálni!
Több fajta ételt készítettem már borosan, és nem csalódtam benne.
Nem lesz bor ízű, mégis más és finom ételt kapunk.
A rakott ételeket kimondottan kedvelem, több nap után is épp olyan jó, mint frissen.... :-)))
nosalty.hu10 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu8 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu7 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu10 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu11 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva