Kolozsvári rakott káposzta fehérborral
Pikánsabb lesz a káposzta a bortól, megéri kipróbálni!
Több fajta ételt készítettem már borosan, és nem csalódtam benne.
Nem lesz bor ízű, mégis más és finom ételt kapunk.
A rakott ételeket kimondottan kedvelem, több nap után is épp olyan jó, mint frissen.... :-)))
nosalty.hu10 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu14 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu15 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu11 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva