Klasszikus marhahúsleves
A tökéletes marhahúsleves titka, hogy érdemes többféle marharészből, sok friss zöldséggel és lassú tűzön hosszan, 2,5-3 órán át főzni.
A húslevest főzés közben semmilyen körülmények között nem szabad megkeverni, mert zavaros lesz.
Vasárnapi és ünnepi ebédek elmaradhatatlan fogása, cérnametélttel, friss petrezsemzölddel, erős paprikával tálaljuk.
nosalty.hu2 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu18 órája
Töltés
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu8 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu9 órája
Égési sérülés kezelése házilag – mit tegyél rá és mi az, amit tilos?
hovege.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva